Bandalettes:
Blonder til dine varme sommerlår

forside

Jeg har som udgangspunkt en regel om, at jeg her på Curves Ahead kun kommer med anbefalinger, som jeg selv har erfaring med.

Her vælger jeg dog at gøre en undtagelse, fordi du ikke skal snydes for, hvad der ligner et godt tip, på grund af mine manglende erfaringer.

Det drejer sig om bandalettes, som flere læsere og folk, jeg har mødt, har anbefalet i forlængelse af artiklen Sådan slipper du for klisterlår i sommervarmen

Det er kort og godt et par elastiske blonder, som du sætter på dine ben, så du undgår, at dine varme lår gnider mod hinanden.

Hver gang har jeg har hørt om disse blonder, har jeg stillet spørgsmålet: Jamen, ruller de ikke ned? Hver gang har jeg fået svaret: Nej!

Blonderne kommer med silikonebelægning, der holder dem fast. Og i den sammenhæng er det også værd at nævne, at hvis dit tøj ruller op eller ned, er årsagen typisk, at du har købt en størrelse for lille.

Her kan du se en fin lille video om, hvordan du måler dine lår, så du kan finde den rette størrelse badalettes:

Her kan du shoppe bandalettes

Min blogger-kollega Tanja aka Miss Cherry Lips anbefaler denne webshop:

Bandalettes.com OBS! Det er et amerikansk website

Og denne anbefaling er givet af en læser:

laseranbefaling

Besøg webshoppen her: mish-online.co.uk

Del dine erfaringer
Bruger du allerede bandalettes – så del dine erfaringer i kommentarfeltet og fortæl gerne, hvor du køber dine lår-blonder.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.