Bare en lille bitte blomst …

blomster forside

Blomster er hotte i denne sæson. Er blomsterprint ikke noget for dig, kan du alligevel nemt snige blomsterne ind i din garderobe ved at sætte en stofblomst på dit tøj.

Jeg har selv ret bogstaveligt støvet min samling af stofblomster af. De har de seneste år levet en hengemt tilværelse på badeværelset, men er nu igen kommet til ære og værdighed.

mine blomster

Jeg er glad for at være kommet i tanke om, hvordan de fine blomster på en nem måde kan give lidt kulør og kontrast til mit tøj.

Mig og mine stofblomster – billeder fra Instagram, hvor du kan følge mig på @curvesaheaddk

 

Shop stofblomster

collage shopping

1 3-pak, 29,95 + fragt, H&M

2 Pink, 191,49 kr., ASOS

3 Rød/orange, 85,10 kr., ASOS

4 Rosa, 53,19 kr., ASOS

5 Hvid med rødt, 127,66 kr., ASOS

6 Blå, 85,10 kr., ASOS

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.