Befri overarmene!

I år har det været endnu mere fornøjeligt at shoppe det første sommertøj. For efter at jeg sidste år befriede mine overarme, har jeg fået så meget mere at vælge imellem. For denne sæson springer jeg ikke automatisk de ærmeløse items over. De er nu for mig et muligt køb på helt samme måde som alt med ærmer.

Slut fred med det ømme punkt
Jeg vil starte med at beklage, hvis jeg i kølvandet på befrielsen af mine overarme fremstår en smule hellig. For jeg ved godt, at når man først har taget et skridt i en ny retning med succes, så glemmer man nemt alt det, der tidligere var svært. Men det er mit håb, at mine befriede overarme kan inspirere andre til at sætte overarmene fri eller slutte fred med det, der er deres ømme punkt.

Derfor gør det mig også både stolt og ydmyg, at jeg løbende har fået mails fra læsere, der skriver, at de også har befriet deres overarme og til fylde har nyt at mærke sommervinden på de bare arme.

Og går du og sætter spørgsmålstegn ved din krop så læs med her – for er din krop rigtig – ja for pokker da!

Du kan være med til at inspirere andre
Har du befriet dine overarme, og vil du være med til at inspirere andre til at gøre det samme? Så har jeg på Instagram introduceret hashtaget #befrioverarmene, som du kan tagge dine ærmeløse billeder med.

Er du ikke på Instagram, kan du sende mig dit ærmeløse billede på info@curvesahead.dk. Så samler jeg billederne til en lille artikel senere på sommeren.

Her er mine ærmeløse køb

befrioverarmene

Stribet top, i størrelse 3XL på webshoppen, i flere størrelser i de fysiske butikker, 129 kr. + evt. fragt, H&M+

Blonder, op til størrelse 52/54, 259,95 kr., Junarose

Denne kjole har fået mange fine kommentarer med på vejen, tak for det. Den er desværre udsolgt, men her er link til en lignende kjole, der i øjeblikket på udsalg – jeg overvejer selv at købe denne.
Kjole, tilbage i størrelse XL, 2XL og 3XL, 179,97 kr., Bon’a Parte

Jeg er størrelse 48/50. Den stribede top købte jeg i størrelse XL, blondetoppen i størrelse L og kjolen i størrelse 2XL.

LÆS OGSÅ
Det ømme punkt – overarmene er sat fri

Lad din lyst overskygge dit manglende mod

Derfor købte jeg denne bikini + tips og tricks til køb af badetøj

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.