#befrioverarmene – du kan nå det endnu!

Jeg ved det godt. Det ser ikke ud af meget. Men som rødhåret er der grænser for, hvor brun min krop kan blive. Men det er ganske vist, at mine overarme i år har fået mere farve end nogensinde før i de seneste mange år.

befri-overarmene

Mine overarme har med andre ord ikke tilbragt sommeren under en varm cardigan, der har skjult, hvad jeg i alt for mange år bildte mig selv ind var et par grimme arme, som jeg ikke kunne vise frem.

De ikke helt blege arme kommer til at forlænge årets sommer og gøre mig glad i låget, så længe farven holder. For hver gang jeg kigger på mine arme i spejlet, kan jeg se resultatet af, at jeg har befriet mine overarme.

Skal dine overarme se solen i år?

Går du stadig og samler mod til at vise dine overarme, eller viser du dem kun, når du er på ferie i udlandet, så kan du nå det endnu. For vejrudsigten lover høj sol over Danmark i den kommende uge.

Jeg glæder mig til at få mere sol på mine befriede overarme.

vejrudsigt

Klik her for din lokale vejrudsigt

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.