Bliv bevidst om hvad buksers
pasform gør ved din fremtoning

Køber du bare nye bukser uden at tænke nærmere over, hvad du køber? Sådan set i forhold til, hvad bukserne egentligt gør for din samlede fremtoning.

Hvis du kan svare ja til det spørgsmål, kan du overveje at gå lidt mere strategisk til værks, næste gang du skal have nye bukser. For der er nemlig meget står forskel på, hvad buksernes pasform gør for din fremtoning.

Her får du mig i tre forskellige pasformer.

collage

Kroppen er den samme. Men billederne taler deres tydelige sprog i forhold til, at min samlede fremtoning er vidt forskellig på de tre billeder.

Jeans med bootcut
Kigger jeg på, hvad der helt objektivt er bedst til min timeglasfigur, er det bukserne med bootcut, da det lille svaj skaber balance mellem min runde mås og mine ben.

Skinny jeans
Skinny jeans gør lige det modsatte, da de med deres stramme ben tiltrækker opmærksomhed til selv samme mås, der kommer til at syne meget større end den er, fordi de smalle bukserben ikke udligner mine ben i forhold til min mås.

Kassebukser
Kassebukserne er lidt en mellemting, da de brede ben forneden udligner med min mås, men fordi de sidder løst på lårene, kommer jeg alligevel til at se en kende kasseagtig ud.

Når jeg ser på disse billeder, er jeg slet ikke i tvivl om, at jeans med bootcut er bukserne, der gør bedst for min figur, da de skaber balance i min fremtoning. Det står også klart for mig, at mine skinny jeans ikke gør det bedste for min samlede fremtoning.

Mine favoritter og ny inspiration
Alligevel forholder det sig sådan, at jeg har fundet jeans med bootcut frem fra bagerst i skabet, hvor de har samlet støv i en årrække, mens de jeans, jeg har liggende i favoritbunken, alle er skinny.

For selvom de ikke er de bedste for min figur, har de altid givet mig en følelse af rock’n’roll, og jeg kan godt lide lidt kant i min påklædning. Kassebukserne kan modsat godt lide for deres enkle snit, der gør dem nemme at style på den helt klassiske måde.

Jeansne med bootcut kommer ikke direkte i favoritbunken, men de får en mere fremtrædende placering i mit klædeskab, fordi jeg med afsæt i disse billeder har fået lyst til at afprøve dem i praksis, da jeg er blevet opmærksom på, at de rent faktisk gør godt for min figur.

Find din kropsform og dine favoritbukter
Du kan blive klogere på din kropsform og hvilke pasformer, der klæder din krop her: Guide: Find din kropform.
Og husk det nu, guide til din kropsform er ment som inspiration. Som denne artikel bør være et fint eksempel på, handler din påklædning i sidste ende om, hvad du føler dig godt tilpas i.

Styling og shopping
Jeans med bootcut og kassebukser er denne sæsons hotte buksesnit. Se hvordan jeg styler mine bukser og få links til shopping i disse to ”nyt til dit look”:
Sæsonens hotte bukser #1: Bootcut
Sæsonens hotte bukser #2: Kassebukser

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.