Bliv klar til festival

festival forside

Tiden for årets mange musikfestivaller og koncerter under åben himmel er så småt ved at være over os. Selv tæller jeg ned til Copenhell, der finder sted på Refshaleøen i København den 18. – 20. juni.

Jeg er endnu en gang fristet til at forestille mig selv på festivalpladsen iført forførende outfits i dejlige lyse sommerfarver. Men jeg ved af erfaring, at der for mig kun er en ting, der tæller:
At være praktisk, så jeg ikke skal bruge alt for meget tid på at bekymre mig i forhold til, om jeg sætter mig i en ølsjat eller får mudder på hvide gevandter i tilfælde af regn.

Derfor ved jeg allerede, at årets outfit kommer til at ligne disse fra sidste år til forveksling:

firkant-outfit

Jeg hælder dog mest til den grønne jakke, da de mange lommer gør det overflødigt at rende rundt med en form for taske i hånden.

Parka

jakker


Lang, op til størrelse 56, 549,99 kr., ASOS Curve

Den vandafvisende, op til størrelse 54, 599 kr., Ellos Plus Collection

 Detaljer på ærmerne, op til størrelse 56, 799,98 kr., ASOS Curve

Inderst inde drømmer jeg dog om at investere i en helt klassisk læderjakke:

laederjakke

Op til størrelse 54, 1.699,95 kr., Junarose

Kjoler

Til festival fortrækker jeg kjoler af to årsager: Jeg kan hive skørtet op om ørene, når jeg går på toilettet, så jeg ikke skal bekymre mig om, hvad min underdel må komme i berøringen med på gulvet samt, at det er nemt hive et par strømpebukser på ud på de kølige aftentimer.

Selvom jeg gør mit bedste for ikke at købe sort sommertøj, er en sort kjole bare det, der virker for mig i forhold til festival. Sådan en sag er praktisk, så jeg hverken skal bekymrer mig om græspletter eller skjolder fra ølsjatter, som jeg altid kommer til at sætte mig i.

kjoler

Blondærmer, op til størrelse 50/52, 299,95 kr., Junarose

Lange ærmer, op til størrelse 54, 599 kr. + evt. fragt, Carmakoma

Uden ærmer, op til størrelse 52, 404,96 kr., Bon’a Parte

Fodtøj

Åhhh, jeg er år efter år misundelig på de damer, der kan køre en festival i høje hæle. Da det ikke er muligt for mig og mine gigtplagede poter, går jeg også her i den helt praktisk grøft med gummistøvler, der nærmest er terrængående – ikke mindst vandtætte.

gummistoevler

Op til størrelse 43, 499 kr. , Seeland hos CC Jagt og fiskeri

Overvejer dog at investere i et par billige sneakers, som jeg ikke bliver ulykkelig over, hvis de bliver så trashede, at de skal smides ud efter festivallen.

sneakers

Op til størrelse 41, 129 kr. + fragt, H&M

I tilfælde af regn …

… sværger jeg til regnslag, der er hurtigt at hive ud over tøjet og samtidig giver mulighed for, at jeg også kan holde mine drikkevarer i tørvejr, så de ikke bliver fortyndet af regnen.

regnslag

Regnslag, one size, fås i flere farver, 129 kr. + fragt, Stadium

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.