Vis verden de bløde bukser – med stil!

Det skal være behageligt at have tøj på. Det er mit udgangspunkt, hver gang jeg klæder mig på, uanset om det er til hverdag eller fest. Når jeg har taget tøj på, skal jeg ikke kunne mærke, at jeg har det på. Der er ikke noget værre end en bh, der niver, eller et par bukser der strammer.

Min mormor introducerede mig i en tidlig alder for begrebet ‘den bløde buks’. Når hun havde været i byen, glædede hun sig altid til at komme hjem og skifte det fine tøj ud med den bløde buks. Et par bukser i blødt materiale typisk med elastik i taljen.

Ligesom mormor elsker jeg mine bløde bukser. Men for mig er det ikke noget, der hører til derhjemme for nedrullede gardiner. For hvis du opgraderer den bløde buks fra et par traditionelle joggingbukser eller gamacher tilsat en alt for stor telttrøje, kan den bløde buks sagtens gøre sig i god stil uden for hjemmet fire vægge.

Min stil firkant

Her er jeg på vej i biografen. Og hvis jeg skal nyde en tur i biffen, nytter det ikke, at snærende tøj tager opmærksomheden fra handlingen på det store lærred. Derfor er jeg hoppet i et par bukser med elastik i taljen. Selv om de er fra sidste år, lægger de sig fint i tråd med sæsonens etniske trend. Den hvide skjorte giver et klassisk tvist til et afslappet look, og den blå trøje får top og bund til at hænge sammen.

Stjæl stilen

staejl stilen
Bukser fra Alice & You, op til størrelse 22, ca. 254 kr., ASOS
Trøje, op til størrelse 22, ca. 797 kr. + fragt, Boden
Skjorte, op til størrelse 54, 269+ fragt, Bon’a Parte

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.