Bomberjakken – prøv en trend på udsalg

plus-size-bomberjakke-forside

Jeg har de seneste mange måneder forsøgt at ignorere bomberjakken, men det har dælme været svært.

For jakken med lynlås, rund hals, rib/elastik på ærmerne og forneden er en af sæsonens store trends, der kommer i et væld af forskellige farver, print og materialer.

At jeg har prøvet at ignorere jakken skyldes flere ting. Dels at jeg stadig mindes alle de bomberjakker jeg syede til kjolesyning i folkeskolen tilbage i starten af 80’erne. De blev syet i jersey og havde absolut ingen flatterende pasform. Den gang var jeg en ganske almindelig konventionel størrelse, men det faktum, at jeg er med årene har bevæget mig op i kategorien plus, har også medvirket til, at jeg i første omgang besluttede mig for at ignorere jakken.

Min tanke har været, at pasformen ikke vil gøre godt i forhold til at fremhæve mine fortrin. Jeg forestillede mig, den vil give alt for meget volumen på maven på grund af ribkanten forneden.

Men så faldt jeg over Rikke Klints fine billede på Instagram (@stickysweetdanish):

… og læste om hendes glæde ved jakken her og her på hendes blog Sticky Sweet Danish.

Oven i det har jeg hen over jul set min mors begejstring for hendes bomberjakke, som har været på til både jeans og pæne kjoler. Her gik det op for mig, at bomberjakken er et ganske fint alternativ til en klassisk blazer. Og så er der også den bonus, at bomberen kan bruges som udejakke til foråret.

Da udsalg er en god anledning til at afprøve nyt til gaderoben til en overkommelig pris, har jeg kig på følgende:

plus-size-bomberjakke

1, op til størrelse 54, 354,99 kr., Junarose hos ASOS (Sat ned fra 549 kr.)

2, op til størrelse op til størrelse 52, 249,50 + fragt, Ellos Collection (Sat ned fra 499 kr.)

3, op til størrelse 56, 250 kr., ASOS Curve (Sat ned fra 499 kr.)

4, op til størrelse 56, ca. 157 kr. + fragt, Evans (Sat ned fra ca. 436 kr.)

5, op til størrelse 56, ca. 130 kr. + fragt, Evans (Sat ned fra ca. 393 kr.)

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER?
Så tjek min guide til ”oversættelse” af udenlandske størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.