Camilla viser udsalgskjolen:
begejstring med et lille forbehold

Hurra for Violeta by Mango, der fik min kjole fragtet fra et lager i Spanien frem til min matrikel på tre dage. Kjolen var også ventet med spænding. Det var kærlighed ved første blik, da jeg så den i webshoppen.

fealles

Kjole, op til størrelse XXL (52), 399 kr., nedsat fra 599 kr. + fragt, Violeta by Mango

Jeg var en kende bekymret for størrelsen, da den største størrelse ifølge målskemaet lige var et par centimeter mindre end mine kropsmål. Men den skulle vise sig at sidde helt perfekt.

Med hensyn til størrelserne er de en kende små i det. Jeg er normalt en størrelse 48/50. Denne er mærkets største størrelse, der er 52, og det går lige.

Sværere at style end forventet
Som skrevet i artiklen på dagen, hvor jeg bestilte mine udsalgskøb, valgte jeg denne kjole, ud fra følgende argument:

”Jeg mangler lige den kjole, jeg kan bruge til både hverdag og fest, som jeg bare kan tage på uden skulle tænke så meget mere over det. Denne kjole er perfekt til flade sko og en cardigan til hverdag, men kan nemt blive klar til fest med en omgang perler og et par høje hæle.”

Det lever kjolen fint op til med undtagelse af min forestilling om at bruge den sammen med en cardigan til hverdag og perler til fest.

Den er meget kraftig i stoffet, hvilket betyder, at selvom ærmerne er korte, så fylder de meget under en cardigan, hvilket får mine arme til at se mærkelige ud. Draperingerne på overdelen gør også, at det ser mærkeligt ud, når jeg knapper en knap i cardiganen for at markere min talje. Halsudskæringen er lige det højeste, hvilket betyder, at mine perler hviler på halsudskæringen på en fjollet måde. Med draperingen foran fungerer det ikke umiddelbart for mig med en længere halskæde.

Men det ændrer ikke ved, at jeg personligt er meget begejstret for, hvad jeg ser på disse billeder. Bemærk, hvordan strømperne og højden på skoene gør en afgørende forskel på de to look.

Derfor er der ingen tvivl om, at dette er en kjole, jeg bliver umanerlig glad for, fordi det bare er at hive den over hovedet og så af sted ud af døren.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER?
Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.