Camillas åbenbaring:
Jersey vs. fast materiale blev til både og

Beklager, hvis denne artikel er en smule usammenhængende. Men jeg sidder og skriver meget spontant på en blanding af personlig begejstring (som du på ingen måde behøver at dele) og vantro. For jeg har lige på flere planer fået mig noget af en åbenbaring.

Det hele tager sin begyndelse på seneste redaktionsmøde, hvor Kristine og jeg planlagde artiklen jersey vs. fast stof. Den idé tager sit afsæt i følgende:

Jersey, der er et blødt materiale, bliver formet af kroppen, mens et fast materiale former kroppen, forstået på den måde, at det camouflerer.

Idéen begyndte at summe i vores hoveder allerede tilbage i august, hvor Kristine kom hjem fra et Zizzi-arrangement med en nederdel i jersey, som var til mig.

Jeg kiggede på hende og meddelte, at hun da måtte være åndsvag, for den nederdel ville jeg aldrig komme til at bruge, netop fordi den ville tage form efter min mave et og to. Jeg prøvede nederdelen og pegede på mine maver for at understrege, at Kristine var helt ude på overdrevet, når hun troede, den nederdel var noget for mig. Og så blev den lagt bagerst i skabet.

Men Kristine er jo på ingen måde åndsvag. Og således fandt dette billedede for ni uger siden vej til vores Instagram (Følg os på @curvesaheaddk):

2014-10-03 18.32.09

Billedet blev ledsaget af følgende tekst:
”Det er ikke helt lige til at se., men dette her pencil skirt er i jersey, der smyger sig lidt mere over mave og mås, end jeg normalt bryder mig om. Derfor har nederdelen endnu aldrig forladt matriklen. Men det gør den lige om lidt. For i dag er en af de dage, hvor jeg ikke har det mindste behov for at camouflere en eneste delle, fordi jeg bare er gundglad i låget”.

Siden da har jeg med største fornøjelse brugt min jerseynederdel. Den er nemlig nederdelenes svar på den bløde buks. På grund af det bløde stof er den mere end almindelig behagelig at have på. Det er næsten som at have hyggetøj på, selvom jeg har gjort lidt ud af mig selv.

I dag har det hele taget en ny drejning. For efter at have taget billederne til det, der skulle have været dagens oprindelige artikel, kiggede jeg på min mand og sagde med vantro i stemmen:
– Den artikel kan jeg jo ikke skrive, for der er jo nærmest ingen forskel på billederne.

Det er jerseynederdelen uden bælte.

front

profil

Og det er her, hvor det der ”bare” skulle have været en guideartikel pludselig blev lidt af en åbenbaring for mig. For jeg har hele mit plus size-liv undgået jerseynederdele, fordi jeg havde besluttet mig for, at det bløde stof ikke var noget for min mave og mås. Og det selvom jeg aldrig nogensinde før i august måned havde prøvet en jerseynederdel. Med afsæt i min viden om, at jersey bliver formet af kroppen, havde jeg bare for mange år siden taget den beslutning, at den form for beklædning ikke var noget for mig.

Jeg indrømmer det gerne. Således kommer denne artikel til at lægge sig ret tæt op af min klumme fra tidligere på ugen (Flyt grænser og få komplimenter – åbner i nyt vindue) bare med overskriften:
Prøv noget nyt med chance for at blive positiv overrasket. Men det kan efter min mening ikke siges tit nok, at mange af de begrænsning vi lægger på os selv handler om, hvordan vi selv tænker og ikke om, hvad andre synes om os.

Og det skal slet ikke hedde sig. Mens jeg ridder på en bølge af begejstring, har jeg lige holdt en pause for at købe denne her:

jumpsuit

Jumpsuit, op til størrelse 56, ca. 270 kr., New Look Inspire hos ASOS

Uden nogensinde at have prøvet en buksedragt, har jeg nemlig afskrevet, at det kunne være noget for mig. Men nu prøver jeg … det kan jo være, at jeg bliver positivt overrasket. Jeg lover, at jeg nok skal berette om købet uanset, hvordan det ender.

nederdele

Nederdel i jersey, op til størrelse 4XL, 179 kr. + fragt, H&M

Nederdel i fast materiale, op til størrelse 50, 299,95 kr., Bon’a Parte

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.