Camillas forårsfavoritter:
Er du også klar til forandring?

forside
Til et foredrag blev jeg præsenteret for teorien om, at en kvinde bruger sin ungdom til at afprøve alle mulige og umulige modetendenser for at finde sin personlige stil. Efterfølgende bruger hun sit voksne liv til at jagte det tøj, der passer til den personlige stil uanset hvad, moden byder på i de forskellige sæsoner.

Jeg vil beskrive min personlige stil som klassiske afslappet med et twist af farver og striber og leoprint. Farvemæssigt er jeg glad for sort som basis og rød og pink i alle afskygninger til at give lidt larm.

I de seneste uger er derfor sket noget overraskende for mig i forhold til stil. Hvornår det har sneget sig ind i min bevidsthed, ved jeg ikke. Men på det ubevidste plan startede det med denne artikel:

forside

Læs: På vej mod lyse tider: Fremhæv din figur med pasteller

Så kom der dette billede på Instagram (her kan du følge os på @curvesaheaddk)

2015-02-04 13.09.09

Frakke, op til størrelse 56, 799,95 kr., Zizzi

Og så kom jeg i sidste uge hjem med dette blomstrede sæt, selvom jeg tog af sted på shopping for at købe tøj i slangeprint.

tre x blomster

Læs: Blomster fra top til tå: Sådan styler du stilen

Dette sæt var for alvor en øjenåbner for mig. For da jeg hængte tøjet op på mit skab, gav det mig for første gang i mange år følelsen af, at jeg virkelig havde fået nyt tøj. Nyt tøj fordi dette sæt ikke ligner noget, jeg havde i forvejen. Det var ikke bare en ny stribet trøje, der skulle erstatte den gamle, der var blevet slidt. Det var ikke bare en ny sort overdel med det praktiske formål at give nyt liv til det tøj, der allerede hænger i skabet. Det var nyt, som i et nyt print, nyt som i at det er mange år siden, jeg har haft et matchende sæt med over og underdel i identisk print. Nyt som i, at jeg har fået øjnene op for at pasteller også er noget for mig.

I weekenden var der tid til at slappe lidt af med at læse modemagasiner. Her tog jeg mig selv i, at det jeg kiggede på med mest begejstring var lyserødt og tøj med blomster på. Og således ser mine forårsfavoritter pludselig meget anderledes ud, end jeg havde regnet med, da jeg i starten af året sad og skrev trendartikler og begyndte at tænke på, hvad jeg selv ville gå efter i den nye sæson.

toej

Pink kjole, op til størrelse 56, 1.013,90 kr. + fragt, Maxima hos Navabi

Blomstret kjole, op til størrelse 50, ca. 1.400 kr. + fragt, Boden

Trøje, op til størrelse 50, ca. 190 kr. + fragt, Boden

tilbehoer´

Neglelak, Exotic Liras, 99,95 kr. + fragt, Essie hos Matas

Øreringe, 1.200 kr., Julie Sandlau

Sko, størrelse 36 – 40, 575 kr. + fragt, & other Stories

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.