Camillas redning:
Den sorte kjole til hverdag

Jeg elsker kjoler. De er så nemme at have med at gøre, fordi jeg ikke behøver bekymre mig om at skulle matche en over- og underdel. Derfor er kjolen også en af mine hverdagsfavoritter, fordi jeg hurtigt kan komme ud af døren, når jeg bare skal række ind i skabet efter en kjole. Og når kjolen er sort, er det endnu nemmere at have med at gøre, fordi en sort kjole også naturligt passer til hvilket som helst tilbehør.

Det gør kjolen til det perfekte tøj til hverdag, hvis du har et job, hvor du gerne må være lidt formel uden at det alligevel skal være alt for fint.

Her er min samling af sorte hverdagskjoler.

plus size sort kjole

Kjolerne med korte og lange ærmer bruger jeg på de dage, hvor jeg bare har brug for den hurtige løsning, som jeg føler mig godt til pas i.
Kjolen uden ærmer er det mest konservative tøj, jeg ejer. Helt klassisk uden dikkedarer og derfor den kjole jeg tager i brug, når jeg en sjælden gang har behov for at se lidt formel ud. I de situationer vil jeg typisk tage en hvid skjorte under eller en cardigan i neutral farve over.

Som du kan se findes den sorte kjole i et hav af varianter. I sidste ender handler det om, at du vælger en kjole med det snit, som du føler dig bedst tilpas i, så du altid har en nem læsning i skabet, der kan redde din dag, når tøjkrisen lurer.

SLÅ OM

plus size sort kjole

GOD TIL TIMEGLASSET
Slå om effekt, op til størrelse 54, 399,95 kr. + fragt, Bon’a Parte

GOD TIL ÆBLET
Slå om kjole, op til størrelse 50, ca. 640 kr. + fragt, Boden

SKATER DRESS

plus size sort kjole

GOD TIL BREDE HOFTER
Jersey (blødt stof), op til størrelse 52, ca. 245 kr. + fragt, GAP

GOD TIL BREDE HOFTER
Ponte (fast stof, der kan give sig), op til størrelse 50, ca. 500 kr. + fragt, Boden

KORTE ÆRMER

plus size sort kjole

SÆT ET BÆLTE I TALJEN
Glat, op til størrelse xxl, 499 kr., Violeta by Mango

GOD TIL ÆBLET
Rynkedetaljer, op til størrelse 60, ca. 375 kr. + fragt, Simbly Be

UDEN ÆRMER

plus size sort kjole

GOD TIL SØJLEN
Peplum, op til størrelse 52, 499 kr. + fragt, Ellos

GOD TIL STOR BARM
Læder, op til størrelse 50, 1.299 kr. + fragt, Ellos

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.