Dejlig overraskelse:
Derfor er bomberjakken perfekt

Jeg har i mange måneder ignoreret bomberjakken som ellers er en af sæsonens mest trendy indejakker.

Det har jeg blandt andet gjort, fordi jeg havde en forestilling om, at den ville tilføre min overkrop unødvendig volumen og dermed tiltrække unødig opmærksomhed til min mave.

Men jeg har alligevel ikke helt kunne skubbe bomberjakken ud af min bevidsthed. For jeg har hele tiden syntes, det er en skide smart type jakke.

Da udsalg er en kærkommen lejlighed til at prøve noget nyt til billige penge, slog jeg til på denne jakke fra Evans – ikke mindst fordi jeg blev noget så forelsket i de fine blomster.

Jeg blev ikke skuffet. For jakken viste sig at være perfekt til min krop.

Derfor er jakken perfekt
Det skyldes, at den er lidt længere end andre jakker af samme type, jeg har set på. Det betyder, at den er så lang, at den i åbenstående tilstand giver illusionen af længere overkrop på grund af den lige linje, den skaber. Samtidig er jakken ikke forret, hvilket betyder, at den ikke giver ekstra fylde til overkroppen.

Til hverdag bruger jeg jakken i stedet for en blazer, som jeg synes har en tendens til at blive lidt formel. Men den er også rigtigt god til en sort kjole til festbrug.

Og lad dermed være sagt:
Du ikke skal afholde sig fra at prøve noget nyt, fordi du TROR, der ikke dur til dig og din krop. Du bliver nødt til at prøve, for ellers snyder du sig selv for den fantastiske oplevelse, der er at blive glædelig overrasket.

bomber-crop
Bomberjakke, op til størrelse 52, ca. 155 kr. (sat ned fra ca. 430 kr.) + fragt, Evans

Jeg er størrelse 48/50. Jeg har købt jakken i engelsk størrelse 22 svarende til dansk størrelse 50.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER?
Så tjek min guide til ”oversættelse” af udenlandske størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.