Derfor endte ventekjolen i mit skab

Jeg har købt min første ventekjole. Nej, jeg ikke gravid, og derfor var det tæt på at gå galt mellem mig og den fine kjole.

Forhistorien kort
Spotter i H&M skøn marineblå kjole med hvide prikker. Det er kærlighed ved først blik. Kjolen sidder perfekt. Køber kjolen. Opdager, da jeg kommer hjem, at kjolen er fra H&Ms graviditetlinje MAMA. Er tæt på at tude. Beslutter mig for at bytte kjolen. For jeg er jo ikke gravid.

H&M havde for længst lukket, hvilket gav mig tid til at reflektere lidt over situationen. Som du kan se, endte det med, at jeg beholdt kjolen.

Ventekjolen crop 2

Kjole, op til størrelse XL, 249 kr. + fragt, H&M
Jeg bruger størrelse 48/50 og har købt kjolen i størrelse XL.

For det kan godt være, det er en ventekjole. Men det ændrer ikke ved, at den sidder perfekt på mig. Bindebåndet skærer lige under min barm, hvor jeg er smallest. Derfor fremhæver kjolen på bedste vis min figur. Den har v-udskæring, som får mig til at se højere ud. Længden passer også perfekt, selvom den ser en lille smule for kort ud på billedet. Og så elsker jeg prikker og kombinationen af marine og hvid.

Det vigtigste er, at tøjet passer
Faktum er, at jeg har fundet en kjole, der er perfekt til mig. Derfor valgte jeg at se stort på, at den som udgangspunkt er designet til gravide damer. Får når alt kommer til alt er det vigtigste, at dit tøj passer. Så næste gang du står og kigger i H&Ms afdeling med plus size-tøj og synes, det er en kende trist, kan du overveje at slå vejen forbi udvalget af ventetøj.

PS
Jeg er faktisk blevet så begejstret for MAMA, at jeg også har købt en prikket T-shirt fra kollektionen. T-shirten med ankre er fra H&Ms L.O.G.G. kollektion.

tshirts crop

Prikket T-shirt, op til størrelse XL, 69,95 kr. + fragt, H&M
Jeg bruger størrelse 48/50 og har købt T-shirten i størrelse L.

T-shirten med ankre kan jeg desværre ikke finde i H&Ms webshop. Men kommer du forbi en af deres fysiske butikker, er den fra deres L.O.G.G. linje. Jeg har fået smidt prismærket ud men mener at huske, at den også kostede 69,95 kr.
Jeg er en størrelse 48/50. T-shirten fra L.O.G.G. i størrelse XL passer perfekt.

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.