Min favorit: Jakken der fremhæver taljen

Dette er for mig et total yndlingslook, fordi det kombinerer flere af mine favoritter.

Jeg synes ofte, det kan være svært at finde overtøj, der ikke får mig til at ligne en stor firkant. Derfor elsker jeg cottoncoaten, da jeg med jakkens bælte kan markere min talje. På den måde fremhæver jeg mine former i stedet for at skjule alle herlighederne under en stor frakke.

Her er der dobbelt op på glæde, da jeg for mange år siden fandt en cottoncoat med leopardprint. Det skete af alle steder i Bilka.

Her kan du også se et eksempel på, at frakken med print over sort fra top til tå, for mig til at se højere ud, når frakken står åben. De skinny jeans er med til at understrege den silhuet, som cottoncoaten giver mig.

Stjæl stilen

cotten firkant

Leo cottoncoat, op til størrelse 54, 499,95 kr. + fragt, Juna Rose
Beige cottoncoat op til størrelse 56, ca. 635 kr., ASOS Curves
Jeans, op til størrelse 54, 399,95 kr. + fragt, Zizzi

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.