Derfor er efterårets store tasker
perfekte til den tykke krop

forside

Ligesom den moderigtige længde på kjoler varierer fra år til år, ændrer størrelsen på sæsonens it-taske sig også fra sæson til sæson.

Til denne sæson var det de store tasker, der blev båret på catwalken, og det er en perfekt tendens til den tykke kvinde.

Som med alt andet i forhold til din påklædning skal du vælge den taske, der giver dig følelsen af velbehag og passer til den sammenhæng, du skal bruge tasken i. Men hvis du bevidst vil gå efter at fremhæve dine former på bedste vis, er den store taske din rigtigt gode følgesvend.

Derfor er store tasker perfekte til den tykke krop
Den perfekte taske skaber balance i din fremtoning. Derfor skal den passe til dine proportioner.

Det betyder kort og godt: Stor krop = stor taske

En lille taske får din krop til at virke endnu større, fordi en lille taske bliver ”overskygget” af størrelsen på din krop. Den kommer nemt til at ligne et lille fjollet vedhæng, der ikke passer til resten af dig. En større taske, der passer til din krop, virker modsat som en naturlig del af din samlede fremtoning, fordi den naturligt passer sammen med din størrelse.

Derfor kan du med fordel ”prøve” din nye taske på helt samme måde, som du prøver tøj. Stil dig foran et spejl med tasken og vurder, om den arbejder positivt for den samlede fremtoning, eller om den får dig til at syne større, fordi den simpelthen er for lille.

SHOPPING

Knald på farven

farver

Gul, 239,97 kr. + fragt, Saint Sulpice hos Neye

Rød, 299,95 kr.+ evt. fragt, Pieces

Klassisk

klassisk

Brun, 299,95 kr. + evt. fragt, Vero Moda

Lys, ca. 370 kr. + fragt, Accessorize

Sort, 239,97 kr. + fragt, Saint Sulpice hos Neye

Ægte læder

aegte leader

Sort, 999 kr. + fragt, H&M

Blå, 3.600 kr., Decadent

Brun, 1.390 kr. + fragt, & other stories

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.