Derfor købte jeg denne bikini
+ tips og tricks til køb af badetøj

For efterhånden mange år siden købte jeg en badedragt. Det var af den type, der er specieldesignet til den tykke krop. Det vil sige, at den for neden har et lille skørt, der ligesom skal camouflere det tykke lår. Hver gang jeg har taget den på foran spejlet, har jeg kigget på mig selv, sukket dybt, taget badedragten af og ladet være med at tage på stranden. Den badedragt har bare ikke gjort det for mig alene af en eneste grund: Det lille skørt har fået mig til at føle mig endnu mere tyk, selvom tanken med skørtet har været det modsatte.

Jeg kan ellers godt lide at kigge mig selv i spejlet. I ført mine højtaljede trusser og en velsiddende bh, føler jeg mig på en god dag både lækker og sexet. Derfor er det mig en gåde, at det først for et par måneder siden gik op for mig, at min vej tilbage til stranden selvfølgelig er at iføre mig en lækker bikini, der giver mig samme følelse, som når jeg kigger mig selv i spejlet iført undertøj.

Derfor var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg skulle gå efter, da jeg begyndte at kigge efter badetøj. Jeg skulle have en bikini ud fra følgende kriterier:
En velsiddende overdel og en underdel med høj talje, der kan holde sammen på både mave et og mave to.

Her er, hvad jeg endte med at købe:

bikini crop

Overdel, op til størrelse 95G, 749,95 kr. + fragt, PrimaDonna Swim i serien Riviera hos Id Lingeri

I bh er jeg normalt en størrelse 85E men endte i bikinioverdel med at gå en størrelse op til 90F.

Den matchende underdel fra PrimaDonna Swim var til mig alt for lav i taljen, så den gjorde ikke andet end at fremhæve mave et på en meget uheldig måde. Derfor endte jeg med at matche min overdel fra PrimaDonna Swim med en underdel fra Panache.

Underdel, op til størrelse 48, ca. 240 kr. + fragt, Panache hos Figleaves.com

Jeg er en størrelse 48/50 og købte en størrelse 20. Mit bud er dog, at de er så elastiske, at de også godt kan bruges af størrelse 50/52.

TIPS OG TRICKS TIL KØB AF BADETØJ

Hvad gør dig godt tilpas

Overvej på forhånd hvilken type badetøj, der er det rette for dig, så du føler dig godt tilpas på stranden. Så ved du, hvad du målrettet skal gå efter, når du går i gang med at shoppe.

Skal du i en fysisk butik

Er du usikker på, hvad der er det rette badetøj for dig så overvej, om du skal starte med at kigge i en fysisk butik. Her er udvalget godt nok mindre end online, men her kan du til gengæld prøve før du køber og få råd og vejledning af en ekspedient.

Da en velsiddende overdel var afgørende for mig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg i første omgang ville prøve at finde en sådan i en fysisk butik. Jeg er så heldig at bo i København, hvor jeg kan besøge Rigby and Peller, der blandt andet har PrimaDonna Swim. Andre bud på fysiske butikker kan være Change eller Hunkemøller – har du et godt tip til fysiske butikker med plus-badetøj, håber jeg, du vil skrive det i kommentarfeltet under artiklen.

Separat top og underdel

Køber du todelt badetøj så gå efter dem, hvor overdel og underdel bliver solgt separat. Så kan du kombinere lige præcis den overdel og underdel, der passer bedste til dine behov.

Generelle tips

Mørke farver og ensfarvet camouflerer. Lyse farver og mønstre tiltrækker opmærksomhed.

Køber du todelt badetøj, kan du med afsæt i dette vælge farver til over- og underdel alt efter, hvad du gerne vil fremhæve ved din krop.

Med afsæt i dette er det sorte badetøj det helt sikre valg, hvis du ikke vil tiltrække for meget opmærksomhed i strandkanten. Jeg glæder mig dog over, at der i det senest år er kommet et meget bredere udvalg i både farver og mønstre på plus-badetøj, så sort i dag er et tilvalg og ikke længere eneste mulighed.

Hvis du har forelsket dig i en badedragt, der mangler bryststøtte, så køb en billig bh, der gerne må komme i både klor- og saltvand, og brug den indenunder.

LÆS OGSÅ
Den store oversigt: Her kan du købe badetøj med et plus

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.