Derfor putter jeg blusen ned i nederdelen

Dette kunne såmænd bare være min hyldest til en evig klassiker, jeg vender tilbage til igen og igen: Sorte og hvide striber tilsat sort og krydret med rødt for et ekstra twist.

Men det er mere end det. Dette indlæg handler i lige så høj grad om at gøre op med den typiske misforståelse om, at store kvinder ser bedre ud, hvis vi dækker mave og mås med vores overdel.

Det var nærmest en åbenbaring, den dag jeg puttede min overdel ned i min nederdel. Jeg skulle egentligt bare overbevise mig selv om, at det der med at have overdelen ned i underdelen ikke var noget for en størrelse som mig. Men for pokker.

Jeg troede næsten ikke mine egne øjne. For jeg så faktisk meget mere fast og meget med chik ud med blusen i nederdelen.

Det giver nemlig en mere markeret talje. Og når du fremhæver det sted, hvor du er mindst, får du facon. Derfor er bæltet også din allerbedste ven, hvilket du kan læse meget mere om her

dobbelt op firkant

 

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.