Derfor ryger kjolerne retur

Da jeg i sidste weekend shoppede sommerkjoler, var det med et håb om, at jeg med mine køb ville få styr på kjolerne til den kommende sæson.

Men sådan gik det desværre ikke, for disse to ryger retur.

kjoler med pil

Grafisk mønster, op til størrelse 3XL, 499,95 kr., Bon’a Parte

Paisley, op til størrelse L (XL, 2XL og 3XL er udsolgt), 299,95 kr. + fragt, Bon’a Parte

Derfor ryger kjolen med grafisk print retur
Det skrev jeg om kjolen i forbindelse med mit køb:

”Kjolen til venstre er perfekt til at fremhæve formerne med den fine v-udskæring, men jeg er meget spændt på, om det faste stykke i taljen strammer for meget og sætter alt for meget fokus på maven.”

Kjolen har ikke fast talje. Jeg blev snydt af billedet i webshoppen. Så det er ikke fokus på mave, der er årsag til returnering. Den bliver returneret på grund af pasform, og det som printet fremhæver ved min krop.

Der er til min smag for meget stof under armene, der får min overkrop til at synes større, end den er.
Og så er der striben markeret med den røde pil på billedet. Striben tiltrækker al opmærksomhed til mine hofter, der er det bredeste sted på min krop. Det gør den i sådan en grad, at man slet ikke får øje på den fine udskæring og markeringen af min talje. Og det er den primære grund til, at jeg sender kjolen tilbage.

Derfor ryger paisley-kjolen retur
Det skrev jeg om kjolen i forbindelse med mit køb:

”Kjolen til højre har lige lidt facon, der gør, at den fremhæver i stedet for at skjule hele kroppen, men her er jeg spændt på, hvordan ærmerne skærer mine arme.”

Ærmerne er det mindste problem ved denne kjole. De er faktisk ganske fine.
Kjolen ryger retur, fordi printet ikke er så pænt i virkeligheden, og materiale er en kende slasket. Og så er der lige det med længden. Kjolen er til mig ca. 10 centimeter for lang og skærer derfor på den bredeste del af mit underben.

Alt i alt synes jeg, at jeg ser for konet ud i denne kjole, så retur med den.

PS … denne kjole beholder jeg
Det skrev jeg om kjolen i forbindelse med mit køb:

”Jeg har høje forventninger til, at denne bliver et sikkert hit. Kjolen har en flot v-udskæring, og den falske slå-om-effekt fremhæver formerne.”

Og forventningerne blev indfriet.

succes kjolen

Etnisk print, op til størrelse 3XL, 399,95 kr. + fragt, Bon’a Parte

LÆS OGSÅ
Sådan slipper du for klisterlår under sommerkjolen
Sommerkjoler der fremhæver formerne: Slå-om
Sommerkjoler der fremhæver formerne: Maxikjoler

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.