Derfor valgte jeg
pink nederdel og grønne jeans

pink

Når det kommer til tøj og stil er jeg en kende skizofren. På den ene side vil jeg gerne begraves i klassisk sort og hvid med et læs perler i bedste Chanel-stil, men samtidig er jeg også helt pjattet med stærke farver, som jeg gerne sætter sammen på kryds og tværs.

Det stammer tilbage fra mine meget yngre dage, hvor jeg var panisk angst for at falde i med mængden. Jeg er 42 år gammel og dermed vokset op i 80’erne, hvor mærketøj og logoer i form af en lille grøn krokodille var det hotteste. Jeg nægtede at gå i de moderne mærkevarer ene og alene af den grund, at det gjorde alle de andre. I den anledning blev jeg interviewet til lokalradioen, fordi det i den periode var et særsyn med et ungt menneske, der helt bevidst valgte de ”rigtige” mærker fra. Da jeg startede i gymnasiet var mine yndlingsbukser et par strækbukser i grønt, gult og lilla paisley-mønster. Det var også i disse år, at de røde læber og negle for alvor blev mit kendetegn.

I dag har min angst for at falde i med mængden ikke helt samme omfang. Der kan oven i købet være dage, hvor det bare er dejligt at falde ind og ikke stikke uden for. Men når jeg har haft det sådan i et par dage, begynder min indre farvetrold at røre på sig. For den kommer nemt til at kede sig. Især her i Pisserenden, hvor jeg bor midt i København. Her er fyldt med hipstere. Og de skal være så hjertelig velkomne, for de er både høflige, søde og flinke og alt det gode på en gang. Men for fa’en, de er kedelige at kigge på i deres grå og sorte uniform i snit, der i hvert fald ikke fremhæver formerne.

Og så er det, jeg bare bliver nødt til at gå ud i verden iklædt farver. Bare fordi … fordi det hele ikke behøver være så kedeligt.

PINK NEDERDEL
Det slog igennem, da jeg for nylig var på jagt efter et ny sort pencil skirt. Jeg fandt den sorte nederdel, men sørme om den ikke også var i pink.

pink

Jeg tøvede et sekund, for en sort nederdel er nu en gang sådan et dejligt brugbart basisitem … men nu står det heldigvis ikke skrevet ved lov, at man altid skal fortage det fornuftige valg. Og som du kan se her, kan en larmende nederdel sagtens tones ned med sort tilbehør.

STJÆL STILEN
pink

Pencil skirt, op til størrelse 50, ca. 400 kr. + fragt, Boden

Trøje, op til størrelse XL, 349, kr. + fragt, Magasin

GRØNNE JEANS
Blue jeans er et af de mest ikoniske par bukser, jeg kan forestille mig. Derfor har jeg som mange andre damer også mere end et par blå jeans i skabet, da man jo aldrig går galt i byen med en klassiker. Men ind imellem må klassikere også godt få en pause.

pink

Derfor var det disse grønne jeans, der kom med hjem, da jeg sidste år var på udsalg. Sommeren igennem har de været et fint alternativ til de blå jeans sammen med mine blå og hvidstribede trøjer. Men når efterårsmørket sænker sig, elsker jeg at give den fuld knald med både grønne bukser og kulørte leopletter.

STJÆL STILEN
Beklager, at bukser og trøje er fra en tidligere sæson fra henholdsvis Zizzi og Boden. Hos Boden er der i denne sæson både mulighed for at købe kulørte jeans og leotrøje.

pink

Jeans i flere farver, op til størrelse 50, ca. 335 kr. + fragt, Boden

Leotrøje, op til størrelse 50, ca. 300 kr. + fragt, Boden

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.