Det falske pyjamassæt

Et pyjamassæt med matchende overdel og bukser står meget højt på min ønskeliste til denne sæson.

Desværre er det endnu ikke lykkedes for mig at finde et sådant sæt, der ikke er i polyester. Men jeg leder videre sammen med de andre ting fra mit moodboard, jeg stadig mangler – det kan du læse mere om her.

Men i mangel af bedre har jeg genfundet glæden ved en garderobeklassiker, nemlig den hvide skjorte. For tilsat en blød buks, kan det gøre det ud for en form for pyjamas. Det er i hvert fald tøj, der er meget behagelig at have på. Og tilsat hæle og fine smukker, kan det såmænd også bruges til en hyggelig aften med gode venner rundt om grillen.

IMG_0623
IMG_0609
IMG_0602

Min hvide skjorte er fra H&M. Den har ikke været på webshoppen. Den hænger stadig i min lokale H&M på Amager Torv i København. Måske du også kan være heldig at finde den i din lokale H&M.

Ellers har Marks og Spencer et bredt udvalg af hvide skjorter, som måske kan friste – dem kan du se her.

Mine stribede bukser er fra Ellos. De er stadig på bud, men kun i størrelse 42/44 og 46/48 – du finder bukserne her.
Passer de størrelser ikke dig, kan du finde et par lignende bukser her hos Navabi.

Mine hvide bukser er fra sidste sæson, men du kan måske fristes af disse bukser fra Violeta by Mango, som du kan finde her.

Bukser med blomster er fra VRS, som du kan finde i Bilka og i et mindre udvalg i Føtex. Jeg har købt mine bukser i Bilka i Horsens.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER?

Så tjek min guide til ”oversættelse” af udenlandske størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.