Det kritiske blik:
Bæltet på cottoncoaten

Det er ingen hemmelighed, at jeg synes, cottoncoaten er et stykke umanerligt dejligt stykke overtøj. Den er enkelt og klassisk, og så er det også den frakke, der med bæltet i taljen kan hjælpe med at fremhæve formerne.

Jeg er derfor glad for, at denne her har fundet vej til mit klædeskab. Men midt i begejstringen, skal man aldrig glemme det kritiske blik. Her er den gal med placeringen af stropperne til bæltet, der helt mister meningen med at markere min talje, når de sidder nede på hoften, hvor jeg er bredest.

hofte

Heldigvis er dette en tilpasning, der er til at have med at gøre også uden besøg hos en skrædder. Stropperne skal i dette tilfælde flyttes ca. 10 centimeter op. Og så gør denne cottoncoat lige præcis det, der er meningen: Fremhæver min talje, så jeg ikke ligner en firkantet kasse. Hurra!

talje

Cottoncoat, op til størrelse op til størrelse XL, 509,96 kr. + fragt Zizzi

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.