Du kan også bruge vandrette striber

Lodrette striber slanker. Det gør vandrette striber ikke. Derfor kan tykke mennesker ikke bruge vandrette striber.

Jo vi kan, jo vi kan, for det en sejlivet myte, som vi hermed afliver.  Det eneste du skal have øje for er at gå efter overdele med smalle striber som ligefrem kan være med til at fremhæve din figur, fordi de sætter fokus på det sted, hvor du er smallest. På dine underdele betyder bredden på striber ikke helt så meget, så her kan du sagtens gå efter bredere striber.

Jeg fik min første trøje med blå og hvide striber i konfirmationsgave. Det var mit bedste stykke tøj mange år frem i tiden. Sikkert fordi jeg fik den af en af min mors veninder, der havde byens smarteste tøjforretning. Jeg var så glad for den, at jeg blev ved med at bruge den selvom den havde fået en plet for neden.

I dag har jeg altid striber i min garderobe. De blå og hvide striber minder mig altid om sol og sommer, barndom og sand mellem tæerne. De sorte og hvide striber er for mig lig med klassisk elegance.

Stjæl stilen

vandrette striber
Trøje, op til størrelse 50, ca. 277 kr. + fragt, Boden
T-shirt, op til størrelse 50, ca. 200 kr. + fragt, Boden
Jakke, op til størrelse 54, 2.399 kr. Marina Rinaldi

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

 

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.