En kandidat til sæsonens bedste køb

Ja, jeg ved det godt. Det er tidligt at sidde i starten af april og tale om det bedste køb i forår/sommer-sæsonen, som nærmest ikke er kommet i gang endnu.

Men jeg er så glad i låget over at have fundet denne overdel. Der er nemlig så langt imellem, at jeg finder en top, der opfylder ikke bare ét, men flere af de kriterier, jeg har til den perfekte overdel.

top

Overdel, op til størrelse 56, ca. 221 kr. + fragt, Evans

Derfor købte jeg toppen
Denne top er beklædningens Kinderæg, for der er hele tre grunde til, at jeg er så begejstret.

1 Toppen har v-hals, der får mig til at syne højere. Og samtiden åbner udskæringen den øverste del af min krop, så jeg ikke ligner en firkantet kasse på to ben.

2 Slå-om fremhæver min talje og dermed mine former.

3 Længden er så tilpas kort, at overdelen går ned og dækker min tykke mås, så denne bliver fremhævet og dermed kommer til at syne større, end den i virkeligheden er.

top med model

Samtidig er toppen super anvendelig og nem at style til hverdag og fest.

Det vil jeg bruge sammen med toppen
Jeg er meget glad for den klassiske kombination af sort og hvid. Derfor er toppen perfekt til den nederdel, jeg har købt.

nederdel

Nederdel, op til størrelser 50, ca. 165 kr. + fragt, Marks & Spencer
(Læs her, hvorfor jeg købte denne nederdel)

Den er også perfekt til de hvide bukser, jeg købte tidligere på året, som jeg havde på til skydning af billeder til den kommende udgave af Kvinder med kurver (kommer med ugebladet Søndag i uge 24), hvor jeg er med i serien ”Mit bedste tøj”.

 

Bukser, op til størrelse 50, ca. 180 kr. + fragt, Marks & Spencer Og så vil jeg glæde mig til at bruge den sammen med mine elskede shorts fra sidste sæson.

Jeg har lige købt et par lignende shorts i navy (fås også i sort og hvid) hos Boden.
Dem kan du se og shoppe her

Billeder fra Instagram, hvor du kan følge mig på @curvesaheaddk

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER? Så tjek guiden til ”oversættelse” af størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

LÆS OGSÅ
Min første sommershopping: Klassisk og print

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.