Et simpelt basiskøb – Camillas tre look

Jeg elsker at gøre et godt køb. Og her handler det nødvendigvis ikke om prisen. Et rigtigt godt køb er for mig et køb, hvor et nyt item giver nyt liv til det tøj, jeg allerede har hængende i skabet.

Et sådan køb er min nye overdel.

Jeg har været længe været på jagt efter en hel simpel sort overdel. Det lyder som en nem opgave, men indtil jeg faldt over denne, har de overdele, jeg har set på, simpelthen været for store og teltagtige. Denne er for mig god, da den fremhæver uden at blive for kropsnær. Og så er det også en velsignelse at finde en helt enkelt overdel, de hverken har pynt i form af pailetter eller nitte-detaljer.

fealles crop

Overdel, op til størrelse XL, 299.95 kr., Saint Tropez. Den er ikke i deres webshop, men du kan finde nærmeste fysiske butik her – spørg efter style M1583

Til hverdag
Trøjen er perfekt til hverdag til et par jeans.
Mine sorte jeans model Nille fra en tidligere kollektion hos Zizzi.
Se udvalget i model Nille her

Er du på kig efter støvler med plads til plus-lægge, så tjek dette indlæg – en række af de viste støvler i er øjeblikket på udsalg

Til fritid
Trøjen går også fint til fritid. At sætte vælge denne overdel til den bløde buks og den hyggelige cardigan i stedet for en ganske alminelig t-shirt hæver lige dette look op over hjemlig hygge og kan derfor sagtens bruges til en tur i biffen eller brunch med vennerne på den lokale café.

Bukser med leoprint, op til størrelse 50/52, 300 kr. + fragt, Studio hos Charlot and Me

Min cardigan er fra en tidligere sæson.
Lignende finder du her, op til størrelse 52/54, 299,97 kr., Bon’a Parte

Til fest
Til fest er udskæringen perfekt til en ”stram” halskæde, der på den måde understreger udskæringen og viser lidt hud og hals, fordi jeg her sætter håret op. Jeg kunne selvfølgelig have valgt et par ganske almindelige sorte buksestrømper, men netstrømperne er for mig lige præcis den lille detalje, der gør dette look til fest i stedet for hverdag.

Min nederdel er fra tidligere sæson.
Lignende finder du her, op til størrelse 54, 499 kr. + evt. fragt, Carmakoma

Strømper fra Woolford fra en tidligere sæson. Besøg deres webshop her

Hos ASOS Curve har de netstrømpebukser op til størrelse 52/54, ca. 48 kr.

Sort tøj får dig nødvendigvis ikke til at syne mindre
Min styling er gået ret meget i sort. Mere fordi sort i sort for mig er et look, der passer godt til de dage, hvor jeg gerne vil være smart men ikke er i humør til at tiltrække alt for meget opmærksomhed, og fordi det nu en gang er både klassisk og stilfuldt. Det er den sammenhæng værd at huske på, at det er en myte, at sort tøj slanker. For sort får kun din fremtoning til at syne mindre, hvis tøjet passer – altså at det fremhæver dine fortrin i stedet for at skjule din krop. Hvis du trækker i stor og løs gevandt, der skjuler hele din krop, vil du stadig synes større, selvom gevandtet er sort.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.