Fan af mormortrussen?
Her er min nye favorit

Ja, jeg bryder gerne sammen og tilstår: Fancy og frække blondetrusser har aldrig gjort det for mig.

Næ nej, jeg sværger til bomuld uden dikkedarer, der er så høje, at de uden problemer når op over både mave et og mave to.

I den kategori har jeg fundet min nye favorit:

mormor-trusser

Trusser, fås i sort og hvid, op til størrelse 56, ca. 60 kr. + fragt for en pakke med fem, Marks & Spencer

Jeg er størrelse 48/50 og har købt mine trusser i engelsk større 22, der svarer til en dansk størrelse 50. Trusserne er store i størrelsen, så jeg køber størrelse 20 svarende til dansk 48, når jeg skal have nye forsyninger.

Der går dog noget tid, før jeg skal købe ny trusser. For på trods af prisen, holder de rigtigt godt i vask. Jeg har købt trusserne i både hvid og sort, og den sorte farve holder stadig efter utallige vaske.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER?
Så tjek min guide til ”oversættelse” af engelske størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.