Festivalklar – aldrig gå ned på det praktiske

regntøj

Er du på vej på festival lige som mig? Jeg tæller i disse dage ned til min Copenhell nummer fire. Det gør mig nok ikke fortjent til titlen som garvet festivalgænger, så du er hjertelig velkommen til at dele dine bedste festivaltips under artikler.

Hvad jeg dog har lært i de forløbne år er: Aldrig gå ned på praktisk påklædning.

Jakke med mange lommer
Så jeg har plads til det mest nødvendige (telefon, VISA-kort, håndsprit og papirlommetørklæder i tilfælde af toilet uden toiletpapir) uden at skulle slæbe rundt på en taske. Hvis vejrudsigten lover ustadigt vejr bliver taske med regntøj + gummistøvler deponeret i garderoben ved ankomst til festivalpladsen.

Denne jakke er efterhånden en gammel kending i min garderobe. Den har været med på hvert eneste år på Copenhell. I år bliver ingen undtagelse.


(Billede fra Instagram, hvor du kan følge mig på @curvesaheaddk)

jakke

Lignende jakke, op til størrelse 54/56, 499,95 kr. + fragt, Zizzi

Gummistøvler
Hvis bare jeg har tørre fødder, kan jeg klare det meste. Derfor er gummistøvler et sikkert hit, når det regner på festival.

Gummistøvler er Gud i toiletkøen #copenhell2015 #copenhell

Et billede slået op af @curvesaheaddk den


(Billede fra Instagram, hvor du kan følge mig på @curvesaheaddk)

gummistoevler

Lignende gummistøvler med ekstra vidde, størrelse 37 – 41, ca. 365 kr. + fragt, Simply Be

Regnslag
Ja okay så. Tørre fødder gør det ikke alene. I tilfælde af regn foretrækker jeg regnslag, der nemt kan monteres ovenpå jakken. Billedet er fra Copenhell 2013, hvor den vildeste tordenbyge brød løs over pladsen. Det kan skyldes ned med en Jägermeister, og alt tøj var forsat tørt, da de igen holdt op med at regne.

regntøj

regnslag

Lignende regnslag, størrelse M/L og L/XL, 175 kr. + fragt, Sportmaster

Du ønskes hermed en god festival.

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.