Find det rette badetøj:
Overvejelser før du køber

Skal du købe badetøj for første gang, eller mangler du stadig det helt perfekte outfit til din badeferie, får du her inspiration til overvejelser, du kan gøre, før du køber.

Hvad gør dig godt tilpas

Overvej på forhånd hvilken type badetøj, der er det rette for dig, så du føler dig godt tilpas på stranden. Så ved du, hvad du målrettet skal gå efter, når du går i gang med at shoppe.
Badedragt: Hvis dit badetøj skal holde sammen på maven
Badedragt med skørt: Hvis du gerne vil camouflere dine lår
Bikini: Hvis du vil have mest mulig sol på kroppen
Tankini: Hvis du gerne vil dække maven uden at blive strammet ind i en badedragt

Skal du i en fysisk butik

Er du usikker på, hvad der er det rette badetøj for dig så overvej, om du skal starte med at kigge i en fysisk butik. Her er udvalget godt nok mindre end online, men her kan du til gengæld prøve før du køber og få råd og vejledning af en ekspedient.

Separat top og underdel

Køber du todelt badetøj så gå efter dem, hvor overdel og underdel bliver solgt separat. Så kan du kombinere lige præcis den overdel og underdel, der passer bedste til dine behov.

Generelle tips

Mørke farver og ensfarvet camouflerer. Lyse farver og mønstre tiltrækker opmærksomhed.

Køber du todelt badetøj, kan du med afsæt i dette vælge farver til over- og underdel alt efter, hvad du gerne vil fremhæve ved din krop.

Med afsæt i dette er det sorte badetøj det helt sikre valg, hvis du ikke vil tiltrække for meget opmærksomhed i strandkanten. Jeg glæder mig dog over, at der i det senest år er kommet et meget bredere udvalg i både farver og mønstre på plus-badetøj, så sort i dag er et tilvalg og ikke længere eneste mulighed.

Hvis du har forelsket dig i en badedragt, der mangler bryststøtte, så køb en billig bh, der gerne må komme i både klor- og saltvand, og brug den indenunder.

LÆS OGSÅ
Jo, din krop er også klar til badetøj

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.