Fine sommerkjoler med slå-om
der fremhæver dine former

Er du på udkig efter en slå-om kjole til din sommergarderobe så kig med her. Der er slå-om til både hverdag og fest med og uden print.

Har slå-kjolen endnu ikke fundet vej til dit klædeskab er det kjolen du skal overveje, da v-halsen får dig til at syne højere, mens slå-om effekten fremhæver dine former i stedet for at skjule hele din krop, som vil få dig til at syne større.

blaa

Blå, op til størrelse 56, ca. 345 kr. + fragt, M&S Collection

pink roed

Rød, op til størrelse 50, ca. 577 kr. + fragt, Boden

Pink med hvidt print, op til størrelse 50, ca. 389 kr. + fragt, M&S Collection

sort maxi

Sort med blomster, op til størrelse 56, ca. 460 kr., River Island hos ASOS

Maxi, op til størrelse 56, ca. 765 kr., ASOS Curve

Min slå-om blev perfekt med en lille ændring
Jeg købte tidligere på sæsonen denne kjole. Den sad slet ikke som den skulle, men med en lille ændring på kjolen, blev det et køb, som jeg er rigtig glad for. Måske det også kan hjælpe dig, hvis du står med en slå-om kjole, der ikke sidder helt perfekt – læs med her: Slå-om kjolen skal fremhæve din talje og ikke dine hofter

efter moodboard

Blomster, kun tilbage i størrelse XL, 449 kr., Violeta by Mango
Jeg er størrelse 48/50 og har købt størrelse XXL.

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER?
Så tjek min guide til ”oversættelse” af udenlandske størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.