Forårsfrakker der fremhæver figuren

cottencoat forside

Kompakt overtøj uden pasform kan nemt få den tykke krop til at se større ud end den er. Derfor er cottoncoaten med bælte i taljen det perfekte stykke plus size-overtøj, da du med bæltet kan fremhæve din talje i stedet for at skjule hele din krop.

Cottoncoaten kommer efterhånden i en lang række fortolkninger og nye materialer, der giver det klassiske stykke overtøj nyt liv.

cottencoat

1 Kort sand, op til størrelse 52, ca. 595 kr. + fragt, GAP

2 Kort blå, op til størrelse 54, 2.143.99 kr. + fragt, Studio hos Navabi

3 Ruskind, op til størrelse XXL, 1.499 kr., Violeta by Mango

4 Armygrøn, op til størrelse 54, ca. 560 kr. + fragt, Elvi

5 Lys, op til størrelse 54, 1.099 kr., Carmakoma

6 Denim, op til størrelse 56, ca. 490 kr. + fragt, Marks & Spencer

7 Navy, op til størrelse 52, ca. 595 kr. + fragt, GAP

Det kritiske blik – sæt bæltet så det passer til din krop
Desværre har bæltestropperne det med at sidde en kende for lavt i forhold til, hvad der er optimalt til at fremhæve kroppens former. Heldigvis kan bæltet tages ud og sættes lige præcis der, hvor det bedst fremhæver dine former.

Her kan du se, hvor bæltet som udgangspunkt sidder på min cottoncoat fra sidste sæson. Se, hvilken forskel det gør, når jeg piller det ud af stropperne og sætter det der, hvor det fremhæver mine former.

kritisk blik

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.