Fremhæv dine former:
Bælter til den nye sæson

forside

Hvis du har fulgt med på Curves Ahead fra starten, ved du allerede, at jeg er meget glad for bæltet i taljen, da det fremhæver mine former i stedet for at skjule hele min krop, og så kan du scrolle direkte længere ned på siden og gå i gang med at shoppe bælter.

Er du ny læser, får du her forklaringen på, hvorfor bæltet og markering af taljen er et attraktivt alternativ til at skjule din krop under løstsiddende tøj.

Derfor gør bæltet en forskel
Er du ked af din tykke krop, vil du måske have en tendens til at skjule den under løse overdele og i kjoler med et løst snit. Ja, du skjuler din krop, men at skjule kroppen har faktisk den stik modsatte effekt end det, du ønsker. For de løse overdele får dig til at se større ud, end du i virkeligheden er.

For når du skjuler hele kroppen, skjuler du også det sted på kroppen, hvor du er smallest. Men hvis du i stedet for at skjule det hele fremhæver det smalleste sted på din krop, vil du i stedet for at synes større syne mindre, netop fordi du med bæltet fremhæver og understreger, at også din krop har former selvom den er stor.

uden og med ny

Tips

Smalle bælter
Et smalt bælte er bedst til at pynte eller skabe farvekontrast på et stykke tøj, der i forvejen har en markeret talje eller indsnit. Bruger du et tyndt bælte til at markere en talje i tøj med vidde, drukner det nemt i tøjets rynker omkring bæltet

Brede bælter
Et bredt bælte er rigtigt godt til at markere taljen. Bæltets bredde ikke bare markerer men viser også din talje, da det ikke drukner i tøjets rynker

SHOPPING

Smalle bælter

smalle

Dyreprint, op til størrelse 60/62, ca. 90 kr. + fragt, Simply Be

Lyserød/pink, op til størrelse 54/56, ca. 70 kr. + fragt, Yours

Sort med bling, op til størrelse XL, 199 kr. + fragt, Violeta by Mango

Brede

brede

Sort, op til størrelse 54/56, ca. 80 kr. + fragt, Yours

Brunt, op til størrelse 54/56, 104,16 kr., ASOS Curve

Mørk brun, op til størrelse 52, 199 kr. + fragt, Violeta by Mango

Har du svært ved at finde bælter, der kan nå rundt om maven …
Jeg hører tit, at mange har svært ved at finde plus-bælter. Så hvis ovenstående ikke falder i din smag kan du finde mange flere bælter her:

Bælter hos ASOS

Bælter hos Violeta by Mango

Bælter hos Yours

Bælter hos New Look

Bælter hos Evans

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.