Greatest hits: Befri overarmene

befri-overarmene-logo-kopi1

Det har været interessant at genlæse artiklerne omkring befrielsen af mine overarme. Afsættet for artiklerne var en snak Kristine og jeg havde i en helt anden sammenhæng omkring de begrænsninger, vi kan sætte for os selv med afsæt i, at vi er tykke.

Det fik mig til at tænke på, at jeg har henslæbt adskille somre tæt på at dø af varme, fordi jeg nægtede at vise mine overarme og derfor konsekvent gemte dem under en cardigan eller bolero.

Da jeg skrev den første artikel vidste jeg ikke, hvordan udfaldet af projektet ville blive. Men hvor er jeg dog glad for, at det hele endte med, at jeg har tilbragt en lang og varm sommer i selskab med mine bare overarme uden at have det unødvendigt varmt på grund af en trøje.

Samtidig minder artiklerne mig også om, hvor rørt jeg blev, da en læser efterfølgende skrev til os, at hun med inspiration fra befrielse for første gang i mange år cyklede gennem byen med bare arme, og hvordan nød at mærke vinden mod sin hud.

Læs med – måske bliver du inspireret til at gøre op med dit ømme punkt.

Mine overarme: Det ømme punkt

Det ømme punkt: Overarmene er sat fri

Curves Aheads Greatest Hits

Over julen og nytåret præsenterer vi dig for de største hits fra 2014 på Curves Ahead. De guides, klummer og look, I har klikket og kommenteret allermest på - og vi håber, I nyder gensynet. Glædelig jul og godt nytår!
The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.