Greatest hits: Fremhæv dine fortrin
i stedet for at skjule hele din krop

forside

Af alle de artikler, vi har bragt i årets løb er disse mine fire favoritter. Det er de fordi, vi ud fra de kommentarer og mails vi efterfølgende har fået, ved, at de har været med til at ændre mange tykke damers syn på, hvordan de kan gå klædt.

Artiklerne giver hvert deres bud på, hvordan du kan fremhæve din figur i stedet for at skjule hele din krop. Uanset hvad du vælger er resultatet det samme:

Du ser mindre ud, når du fremhæver i stedet for at skjule.

Derfor putter jeg blusen ned i nederdelen

Bælter: Tips og shopping

Jeg går i stramt tøj – du kan også

Se hvorfor jeg valgte den tætsiddende cardigan

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.