Guide: Find din rette festkjole

165533452Forårets mange konfirmationer er i fuld gang, og lige om hjørnet lurer sommerens bryllupper. Altid anledninger til at købe en ny, fin kjole, som matcher festen og får dig til at stråle. Men – det med festkjoler kan være noget af en ørkenvandring for os plus size-kvinder. For hvor er der mange kjoler, der ikke liiiige tager højde for, at vi har brug for at have en ordentlig bh på – eller som kan være umulige for jer, der gerne vil dække overarmene. Og i virkeligheden kan festkjoler være en lige så svær disciplin for jer, der gerne vil vise figuren frem i en glamourøs cocktailkjole – for her er virkelig et område, hvor få danske designere har forstået, hvordan man skaber festligt og elegant tøj i plusstørrelser.

Derfor kickstarter vi nu den store guide til festkjoler – du får figurguides, vi viser dig vores egne favoritkjoler (og fortæller hvorfor de fungerer), og ikke mindst får du masser af bud på din ny yndlings-festkjole og alt det lækre tilbehør, der sætter prikken over i’et.

Vi begynder med guiden til de korte festkjoler. Hvad skal du gå efter, og hvad skal du være obs på – og hvilke kjoler kan du få lige nu? Læs med her

Festkjole-guiden fortsætter med:

Guide til stropløse festkjoler

Shoppingguide: accessories

Høeg: Mine festkjoler med følelser i

Guide til udskæringer

Guide til lange festkjoler

Momme: Mine kjoler fra hverdag til fest

Guide til festkjoler med ærmer

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.