Høegs juleønsker

PicMonkey Collage4

Jeg elsker jul! Så langt tilbage jeg kan huske, har min mor og jeg stået i bryggerset og lavet juledekorationer. Jeg mindes fine vinterdage hos onkel Søren på Ry Nørreskov, hvor vi hentede juletræ i skovene omkring godset. Billedet af hele familien, der ser Lady & Vagabonden i Disneys juleshow. Og jeg glædes over, at jeg har fejret hver eneste jul – også i mit voksenliv – med min familie.

Til gengæld har mine jule varet uendeligt lang tid de seneste 17 år. For lige siden jeg blev uddannet som journalist, har jeg lavet magasiner. Og i magasinbranchen begynder julen allerede om sommeren. Der bliver planlagt indhold, besøgt julemesser med det nyeste inden for julepynt, der bliver skrevet julede artikler og udviklet juleopskrifter. Allerede i august og september er jeg som madstylist på jagt efter tranebær, granatæbler, hele nødder og lærkegrene til foto. Og så – i slutningen af oktober – er julen pludselig slut, og vi kigger fremad mod foråret og lyset. Bortset fra, selvfølgelig, at jeg en måneds tid senere, når der står 1. søndag i advent i kalenderen, skal finde al julestemningen frem igen. Det kan godt være lidt op ad bakke.

Derfor handler min julestemning primært om glæden ved at være sammen med nære og kære. At lave konfekt med min veninde Anja (i år har vi meldt os til et kursus, så vi en gang for alle kan lære det der med temperering af chokolade). Turen til barndomshjemmet med min bror, hvor vi ofte spiser frokost i lufthavnen, inden vi sætter os i flyet. De knus vores forældre giver, når vi kommer ud fra bagagehallen. Trygheden i at komme ind i det julepyntede hus med ild i brændeovnen. Den årlige debat om hvorvidt vi skal koge klejner (min far og jeg siger ja, min mor hader lugten af dem). Lillejuleaften med Messias i højttalerne, mine forældre der pynter træet, mens min bror og jeg fikser konfekten. Det er julen for mig.

Her kan du se, hvad jeg har skrevet på min ønskeseddel i år – jeg håber, julemanden læser med 🙂

PicMonkey Collage1

TIL ARBEJDSDAGENE
Nålestribet kjole, op til størrelse 54, 1.099 kr. + fragt, Carmakoma

KOMBINERER BUSINESS MED HUMOR
iPad-cover med holder, ca. 505 kr. + fragt, Kate Spade

DE PERFEKTE HERRESKO
Klassiske snøresko, størrelse 36-41, ca. 1.780 kr. + fragt, Grenson

 

PicMonkey Collage3

TIL MIT SOFABORD
Lysestage i messing, 699 kr., Stilleben

DEN UUNDVÆRLIGE CARDIGAN
Cardigan i uld og læder, op til størrelse L, 790 kr. + fragt, COS

PERFEKT TIL JEANS
Læderballerinaer, størrelse 37-42, ca. 765 kr. + fragt, Tory Burch hos The Outnet

 

PicMonkey Collage2

TIL DET KOMMENDE ÅRS DATES
Prima Donna ‘Kensington’, bh, op til størrelse 95G/85H, ca. 915 kr. + fragt, trusser, størrelse L-4L, ca. 590 kr. + fragt, Bare Necessities

EN PIGES BEDSTE VEN…
Øreringe i roseguld, dia. 2 cm, ca. 700 kr. + fragt, Alexis Bittar hos Liberty

TIL EVENTYRBARNET I MIG
Harry Potter 1-7, blu-ray, 229 kr., Elgiganten

 

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.