Høeg: Det vil jeg gå efter på udsalget

PicMonkey Collage4

Udsalget er i fuld gang – både ude i butikkerne og online. Som altid ligger udsalgsvarerne side om side med de nye varer, så det er en meget skizofren shoppeoplevelser, der venter os. Heldigvis føler jeg, at jeg virkelig er landet i ‘min’ stil, og jeg kan mærke, at det gør det meget nemmere for mig at finde udsalgsvarer. Jeg bliver simpelthen ikke fristet af alt for mange fejlkøb længere. Måske er det aldere, måske er det de mange shoppeguides jeg har lavet til Curves Ahead?

Øverst på listen står et par ankelstøvler. Jeg er ellers altid gået udenom dem, men for nylig stod jeg i mine sorte stumpbukser og konstaterede, at sneakers var for lidt til vejret, og at mine lange ridestøvler lignede l*** under bukserne. Og mine rigtige vinterstøvler var alt for varme. Jeg måtte – meget mod min vilje – indse, at et par ankelstøvler havde været det helt perfekte. Således har jeg været på udkig.

Jeg mangler også en hvid skjorte uden ærmer. Jeg vil ikke bruge den alene – det bliver for amerikansk husmor til mig – men den er perfekt under en cardigan med tætte ærmer (som jeg lige har købt en af på udsalg hos Cos: 100 % merinould). Så får jeg to-lagslooket uden at skulle få plads til skjorteærmerne. Smart!

Derudover er jeg altid på udkig efter statementtoppe, der giver liv til mine sorte hverdagsbukser og items, der matcher mit grafiske look. Og så har jeg besluttet mig for at lade mit hår gro lidt – og så får jeg med garanti brug for hårnåle. Og hvorfor ikke gøre dem til en del af mit look?

PicMonkey Collage2

GOD TIL ALLE
Den her jeg allerede købt! Vamset uldstrik med læderkanter, op til størrelse L, 495 kr., Cos (sat ned fra 990 kr., udsolgt online, men findes stadig i butikkerne)

SKABER FOKUS PÅ OVERKROPPEN
Bomuldstop med klokkeærmer, op til størrelse 56, 1.224 kr., Marina Rinaldi (sat ned fra 1.749 kr.)

GOD TIL ÆBLET
Uldfrakke, op til størrelse 52, 649,95, Junarose (sat ned fra 1.299,95 kr.)

 

 

PicMonkey Collage3

HELT ENKLE STØVLER
Ankelstøvler i læder, hælhøjde: 8 cm, 430 kr., Gap (sat ned fra 745 kr.)

HOLD PÅ TOTTERNE
Hårnåle i syregul, 6 stk., 27 kr., Cos (sat ned fra 39 kr.)

DRAMA TIL ØRERNE
Øreringe i ruthenium og stene, l: ca. 5 cm, 1.297 kr. + fragt, Alexis Bittar (sat ned fra 1.860 kr.)

PicMonkey Collage

GOD TIL ISVAFLEN OG SØJLEN
Uldnederdel med bredte bærestykke, op til størrelse 52, 200 kr. + fragt, Gap (sat ned fra 565 kr.)

GOD TIL DE FLESTE
Perfekt arbejdskjole i kraftig jersey, op til størrelse 50, 467 kr. + fragt, Mat hos Navabi.dk (sat ned fra 705 kr.)

GOD TIL DE FLESTE
Ærmeløs stretchskjorte, op til størrelse 56, 479 kr. + fragt, Talbots

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.