Hun gør det igen:
Lækkert og sexet badetøj fra Gabi Fresh

Woop, woop – så er der lækkert og sexet badetøj med plads til plus!

Den amerikanske blogger Gabi Fresh har endnu en gang designet en badetøjekollektion i samarbejde med det amerikanske mærke Swimsuits for All.

Det er tredje gang bloggeren sender en badetøjskollektion på gaden.

Hun fortæller på sin blog, at kollektionen blandt andet indeholder gamle favoritter i nye farver, og at der er sket en lang række forbedringer på blandt andet overdelene – du kan læse hele blogindlægget her.

Shop, shop, shop
Her kan du købe kollektion – vær’ opmærksom på, det er amerikansk webshop, så du risikerer, at dine køb bliver pålagt told og moms.

Få hjælp til at oversætte de amerikanske bh-størrelser til danske
Her finder du en rigtig god størrelsesomregner

Som altid står Gabi Fresh selv model på kampagnebillederne, som du ser et udvalg af her:

gabifresh 1

gabifresh 2

gabifresh 4

gabifresh 5

Foto: Ryan Michael Kelly, Hår: Lorien Meillon, Makeup: Joanna Simkin

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.