Hurra for Lindex – nu med mere plus

forside

Tilbage i maj skrev jeg i klummen Hva’ så tøjbranche – er dit brand også klar til at gøre plus til standard om, at den svenske kæde Lindex havde besluttet sig for med udgangen af august, at udfase deres plus-linje Generous for at udvide deres konventionelle mærker med større størrelser.

Nu er vi i slutningen af september, og jeg har været forbi Lindex’ webshop for at se nærmere på, hvad de så har at byde på i størrelse plus.

På webshoppen (som du finder her ) kan du læse følgende statement:

statement

Det er ord, der får mit hjerte til at banke i dobbelttakt på den gode måde. For man kan ikke påstå, der mange brands, der omfavner kvinder fra størrelse meget lille til størrelse meget stor – og vi kan nu kun vente i spænding på, om H&M og danske Bestseller, der står bag Junarose, også følger trop og dropper plus og giver alle mulighed for at shoppe, deres smarte brands, der i dag kun kommer i konventionelle størrelser.

For jeg bliver glad over, at føle mig velkommen hos Lindex som den kvinde, jeg er. Glad over at jeg ikke skal føle mig ekskluderet på grund af min størrelse.

Men en ting er ord, noget andet er handling! Og hvordan ser det så ud, når man gerne vil shoppe smart tøj for mit vedkommende i størrelse 48/50?

Efter at have klikket mig rundt i webshoppen, er jeg en kende skuffet over, at der ikke er flere styles at vælge imellem. Men måske er det fordi mere vil have mere, for her er tøj, som gør mig begejstret, hvilket man ikke kan sige, har været kendetegnet for udbuddet af efterårstøj i de webshops, jeg ellers har på favoritlisten.

Men jeg er ikke i tvivl om, at jeg løbende vil vende tilbage til Lindex. Og jeg er vist ikke den eneste – flere af de styles, der fristede, var desværre udsolgt i min størrelse.

Her får du, hvad jeg har skrevet på min ønskeliste:

mine-favoritter

Stribet overdel, op til størrelse XXL, ca. 223 kr. + fragt

Cardigan, op til størrelse XL/XXL, ca. 745 kr. + fragt

Top med falsk slå-om, op til størrelse XXXL, ca. 186 kr. + fragt

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.