Hurra, jeg har fået ny blød buks

Forside

Det er ingen hemmelighed, at jeg er glad for det, vi i min familie kalder ”den bløde buks”. Det afslørede jeg allerede kort tid efter Curves Ahead gik i luften. Det kan du læse eller genlæse her: Vis verden de bløde bukser – med stil

Jeg er meget glad for den blåmønstrede buks, der er med i den første artikl. Det i sådan en grad, at den jævnligt går igen på billeder på vores Instagram-profil, som du kan se her.

Derfor har jeg længe følt, at det var på tide med et par nye bløde bukser. Valget fald på disse, der har alt det en blød buks skal have: Elastik i taljen og plads til det hele.

plus size bukser

Blød buks, op til størrelse 3xl, 199,98 kr. + fragt, Bon’a Parte

Mine nye bukser er faktisk ret tæt på at være et par joggingbusker men den adskiller sig fra den sportige beklædning genstand på i hvert fald to punkter. Det ene er vidden på benene. De går ind til anklen i stedet for bare at gå lige op og ned. Det giver lidt facon til din figur. Det andet er det etnisk inspirerede mønster, der er en af sæsonens store trend.

Derfor er bukserne også af et sådan design, at de ikke behøver leve en hengemt tilværelse på sofaen for nedrullede gardiner. Jeg havde for eksempel mine nye bukser på i biografen i weekenden:

plus size bukser

Og forleden havde jeg dem på den helt casual måde, mens jeg hang ud i min gård:

plus size bukser

Stjæl stilen

stjæl stilen

Jakke, op til størrelse 56, 499 kr. + fragt, Balsamik hos Ellos

T-shirt, op til størrelse 50, ca. 112 kr. + fragt, GAP

HUSK: Du kan altid finde din størrelse i vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.