Hurra: Min nye buksedragt er et hit!

Mens jeg skriver dette, sidder jeg iført min nye buksedragt. Jeg sidder også med et bredt smil på læben. For da jeg kiggede mig i spejlet iført buksedragten for første gang udbrød jeg wauw, mens jeg kiggede anerkendende på mit spejlbillede.

Jeg har længe haft kig på forskellige buksedragter. Men jeg har aldrig skredet til køb, da jeg på et eller andet tidspunkt, har besluttet mig for, at buksedragter ville være uklædelige til min plus-krop. Noget med, at … ja, jeg ved faktisk ikke hvad. Men jeg havde altså bare besluttet mig for, at det ikke var noget for mig, selvom jeg har set masser af damer, der ser ualmindeligt godt ud i buksedragt – også dem i størrelse plus.

Hvorfor endte jeg så med at lægge denne buksedragt i den virtuelle indkøbskurv og svinge dankortet? Det gjorde jeg, mens jeg skrev denne artikel:
Camillas åbenbaring: Jersey vs. fast materiale blev til både og (Åbner i nyt vindue)

Den handler kort fortalt om, at jeg er blevet meget begejstret for jerseynederdele, selvom jeg på et tidspunkt i mit liv havde besluttet mig for, at det slet ikke var noget for mig. Jeg er med andre ord blevet positivt overrasket over jerseynederdelen efter en sådan kom i min retning ved en tilfældighed. Det er således historien om, at man godt kan blive positivt overrasket over beklædningsgenstande, som man ellers har afskrevet. Det var i den forbindelse jeg kom til at tænke på, at det i bund og grund var noget pjat, at i det mindste ikke bare har prøvet en buksedragt … og så købte jeg meget spontant denne her:

2014-12-16 19.45.46

Jumpsuit, op til størrelse 56, ca. 270 kr., New Look Inspire hos ASOS
Jeg har købt buksedragten i størrelse 22, hvilket svarer til en dansk størrelse 50. Jeg er normalt størrelse 48/50.

Her sidder jeg så og er umanerlig glad for, at mit køb af en buksedragt endte med at blive en positiv overraskelse. Jeg har ikke forstand på odds, og ved derfor ikke om 50 procent sådan rent matematisk er værd at tage chancen på. Men da jeg er sådan én, der tror på, at glasset er halvt fyldt, så synes jeg alligevel at fifty/fifty er noget, jeg godt tør tage en chance på med håb om, at forsøget falder positivt ud.

Dette er ikke historien om, at alt klæder alle, og at vi skal være begejstret for hvad som helst, når det kommer til tøj. Men det er forhåbentligt inspiration til alligevel at prøve det, som vi har afskrevet uden at gøre forsøget. Og nej, det er ikke alle mine forsøg, der er endt positivt. I mit skab ligger de fineste jeans med boot-cut. Jeg har altid sværget til skinny jeans, selvom jeg godt ved, at jeans med boot-cut, er den form for jeans, der skaber balance i min samlede fremtoning. Når jeg tager dem på, kan jeg godt se, hvad det er, de kan i forhold til min kropsform. Men de gør bare ikke noget godt for mig rent mentalt, og derfor ligger de stadig næsten ubrugte i skabet. Men hey … jeg prøvede da.

Lige her og nu har jeg som sådan ikke nogen nye projekter, jeg skal kaste mig ud i at afprøve. Det skulle da lige være en blazer. Det er noget, jeg også har besluttet ikke virker for mig. Men nu ser jeg jo en del til Kristine, der sværger til blazere, og jeg kan jo sagtens se, hvad det er sådan en kan.

Så det er hermed besluttet: En blazer kommer til at stå øverste på listen over tøj, jeg skal kigge efter på udsalg. For måske ender jeg med at blive positiv overrasket endnu en gang …

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELER? Så tjek vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.