Det kritiske blik:
Den bedste kombi af buks og trøje

Jeg har længe glædet mig til at hoppe i mine sorte bukser og min stribede trøje. Og endelig viser vejret sig fra en side, hvor det bestemt ikke er for varmt med lange bukser og en trøje.

Men åh ve og skræk. Sådan så jeg ud, da jeg havde fået tøjet på. En kasse uden former, er hvad jeg ligner.

Sort med stribber

Dette er et godt eksempel på, at du aldrig kan vide dig helt sikker, før du har prøvet dit planlagte outfit. Det er også eksemplet på, at det altid er en god idé at kaste et ekstra blik i spejlet for at være helt sikker på, at dit outfit fremhæver din figur på bedste vis.

Derfor er det helt grundlæggende en rigtig god idé, at du lærer din krop at kende, så du ved, hvad du skal fremhæve og camouflere i forhold til at få det bedste ud af din figur. Du skal selvfølgelig heller ikke glemme, at det i sidste ende handler om, at du føler dig godt tilpas i det tøj, du tager på.

Bliv klogere på din kropstype – læs vores guide til forskellige kropstyper

Der er ingen grund til at give op, bare fordi første forsøg ikke lykkedes. Derfor indledte jeg jagten på, at finde alternative overdele og underdele at mikse med.

De sorte bukser
Øvelsen går ud på, at jeg skal undgå at ligne en kasse, når de brede bukser giver min underkrop samme bredde som min skuldrer. Jeg får bugt med kassen ved at tage en stram trøje på, der fremhæver min talje. Dermed fremhæver jeg mine former i stedet for at skjule dem.

Sort i sort

Den stibede trøje
Efter at have været tæt på at opgive håbet for en fælles fremtid for mig og den stribede trøje, hev jeg mine sorte skinny jeans ud af skabet. Dette bliver aldrig mit yndlingssæt, men til en afslappet dag, hvor tøj bare skal være noget, der fungerer, vil dette sæt alligevel komme i brug. Fordi jeg minimerer bredden på det underste af min krop træder den smule facon, der er i trøjen, bedre i karakter, og jeg undgår igen at ligne en kasse.

Skinny med striber

Stjæl stilen

stjæl stilen

Sorte bukser, op til størrelse 60, ca. 275 kr. + fragt, Evans
Stribet trøje, op til størrelse 50, ca. 550 kr. + fragt, Boden
Skinny jeans, op til størrelse 54, 699,95 kr., Zizzi

HUSK – DU KAN ALTID FINDE DIN STØRRELSE HER: Størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.