Hvid basis: T-shirts
med flatterende v-udskæring

Lad mig indledningsvis endnu en gang benytte lejligheden til at give fingeren til følgende fordom:
Tykke kvinder kan ikke gå i hvidt!

Som med så mange andre fordomme omkring, hvad vi kan og ikke kan med vores påklædning, vil jeg endnu en gang slå fast, at dette er det rene vrøvl. For vi kan som alle andre gå i lige præcis de farver, vi har lyst til.

Det er for mig ganske uvist, hvor dette nonsens stammer fra. Mit bedste bud er som altid, at det hænger sammen med, at lyse farver tiltrækker opmærksomhed. Og så er det sikkert blevet kædet sammen med en anden fordom om, at tykke kvinder helst vil gemme sig og gå i et med mængden.

Hvor om alting er, er den hvide t-shirt en af mine favoritter, når sommersolen bager. Mine t-shirts er altid i bomuld, så de er behagelige at have på. De mere tætsiddende modeller køber jeg med en smule træk, så de sidder til uden at stramme.

MIN FAVORIT T-SHIRT …
… fandt jeg i sidste sæson hos H&M. Den er en del af deres basiskollektion og er således ikke at finde i afdelingen for plus-tøj. Jeg faldt for denne t-shirt, fordi den sidder til og samtidig er så tilpas kort, at den ikke indrammer min mås. Jeg er størrelse 48/50 og har købt t-shirten i størrelse XL.

plus size hvid t-shirt

T-shirt, op til størrelse XL, 49,95 kr. + fragt, H&M

Nederdel, tilbage i størrelse 50, ca. 170 kr. + fragt, Marks & Spencer

SHOPPING

plus size hvid t-shirt 1

1, op til størrelse 50, ca. 195 kr. + fragt, Boden

2, op til størrelse 56/58, 179 kr. + fragt, H&M+

3, op til størrelse 54/56, 129,95 + fragt, Zizzi

4, op til størrelse 64, 149 kr. + fragt, Ellos plus collection

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER?
Så tjek guiden til ”oversættelse” af engelske og amerikanske størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.