Hvid skjorte: Fra strand til storby

I jagten på at finde noget at have over min bikini til og fra strand og pool, købte jeg forud for min ferie denne hvide skjorte

Jeg havde egentligt regnet med, at den bare skulle gemmes væk til næste års ferie, da jeg ikke er meget for overdele, der går ned over min mås.

Men det har vist sig, at den også er ganske fin over et par jeans, da det lille indsnit over brystet afværger, at skjorten er et telt, der skjuler uden at fremhæve.

Derfor kommer skjorten også til at hænge på mig i sensommeren, og har således vist sig at være en ganske god investering.

img_7843

Skjorte, op til størrelse 54, 249 kr. + fragt, H&M+

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.