Jeans på udsalg:
Gør et kup eller prøv en ny model!

plus-size-jeans-forside

Det bliver jævnligt kommenteret, at det er dyrt at købe jeans. Derfor er det oplagt at slå til på udsalg, hvis du skal have opgraderet din samling af cowboybukser.

Udsalg er god lejlighed til at købe gamle favoritter til nedsat pris, men udsalget kan også være en god lejlighed til at afprøve nye modeller, som du måske har gået og overvejet.

Inden du køber jeans, kan du finde inspiration i denne guide: Find dine perfekte jeans

Jeans på bud
Der er tilbud på jeans mange steder. Her får du links til de steder, hvor der er mest at spare, og hvor jeg synes, udvalget er størst.

ASOS – spar op til 50%

Violeta by Mango – spar op til 50%

Navabi (forskellige mærker) – spar op til 60%

New Look – spar op til 70%

Tid til at prøve en ny model?
Jeg har i mange år sværget til skinny jeans, men 2016 blev året, hvor jeg med succes kastede mig ud i nye modeller af den simple årsag, at jeg trængte til at se mig selv i noget nyt. Således er jeans med bootcut og flared jeans (bukser hvor benene har samme bredde hele vejn op og ned) nu at finde i klædeskabet.

Mine jeans med bootcut er ikke på udsalg, men prisen er alligevel til at have med at gør – du kan købe dem til ca. 175 kr. her.
Mine flared jeans er ikke længere i handlen.

Se alle jeans hos Evans her

Farve på buksen
I øjeblikket er alle mine jeans enten blå eller sorte, men jeg har tidligere haft jeans i andre farver. Da bordeaux er en af mine yndlingsfarver, har jeg kig på disse modeller. Modellen fra Junarose bliver dog i produktbeskrivelsen betegnet som brun, så den ved jeg ikke rigtig, om jeg tør kaste mig ud i.

plus-size-jeans

1. Op til størrelse 56, 175 kr. + fragt, Zizzi (Spar 50%)

2. Op til størrelse 54, 299,95 kr., Junarose (Spar 30%)

Alle jeans hos Zizzi

Alle jeans hos Junarose

ER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER?
Så tjek min guide til ”oversættelse” af udenlandske størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.