Jeg går i stramt tøj – du kan også

Har du læst Kristines klumme ”Sig farvel til offerrollen”? Hvis ikke kan du læse den her – åbner i nyt vindue.

Den handler blandt andet om de mange irrationelle regler, der findes for, hvad tykke kvinder kan og ikke kan, når det handler om påklædning.

En af dem går på, at tykke kvinder ikke kan gå i tøj, der sidder til på kroppen.

Det noget værre vås. For selvfølgelig kan vi det – hvis vi har lyst. Vi skal overveje  at gøre det, fordi tætsiddende tøj fremhæver vores figur i stedet for at skjule den. Når vi går i tøj, der fremhæver i stedet for at skjule, viser vi vores former, hvilket får os til at se mindre ud, end når vi prøver at skjule vores kroppe i løst tøj.

Den store åbenbaring
Jeg fik selv den store åbenbaring, da jeg for et par sæsonener siden stod og kiggede mig i spejlet, efter jeg havde iklædt mig en sommernederdel og en trøje. Jeg tænkte, at det var da lige godt satans, som det outfit fik mig til at ligne en stor firkant.

Som en instinktiv indskydelse tog jeg den ene hånd om på ryggen og strammede blusen til, så den sad tættere til min krop. Det var her åbenbaringen indtrådte. For selvom overdelen nu sad til på min krop og fremhævede de store former, som jeg gerne ville skjule, gik det op for mig, at jeg faktisk så meget mindre ud, selvom trøjen sad til.

Det har efterfølgende fået mig til at købe overdele med en mere tætsiddende pasform.

Se forskellen
Her kan du se, hvilken forskel en tætsiddende overdel gør for mig. Jeg har først i skrivende stund besluttet mig for at tage dette med. Derfor har jeg selv taget billederne til højre. Beklager, at de ikke er af den bedste kvalitet, men jeg håber, du alligevel kan se min pointe.

stramt tøj

 

stramt tøj

Stjæl stilen

Mine overdele er købt hos Boden i sidste sæson. I år har de to første toppe, som du ser neden for, samme pasform. Den sidste overdel er til dig, der ikke er til det stramme, men gerne vil fremhæve din figur med en markeret talje.

stramt tøj

Top med lange ærmer, størrelse 34 til 50, ca. 320 kr. + fragt, Boden

Top med korte ærmer, størrelse 34 til 50, ca. 265 kr. + fragt, Boden

Top uden ærmer, størrelse 34 til 50, ca. 320 kr. + fragt, Boden

HUSK: Du kan altid finde din størrelse i vores størrelsesguide. Se guiden her

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.