Kjolen, der hænger på mig
resten af sommeren

PicMonkey Collage

Det var helt rigtigt spottet, da jeg satte denne stribede bomuldskjole på listen over ønsker til min fødselsdag. At den skulle blive så stor en succes, kunne jeg ikke vide på forhånd. Men sikkert er det, at dette er kjolen, som kommer til at hænge på mig resten af sommeren.

Det er der to årsager til:
Det er i bomuld, så den er til at holde ud, når det er rigtigt varmt.
Den er enkelt i sit design, så den er nem at style til forskellige anledninger.

Jeg skal på forhånd beklage, at ”min” kjole er udsolgt. Men den er stadig til gengængelig i denne farvekombination, som jeg faktisk overvejer at købe. For når man finder et af de sjældne stykker tøj, der bare får det hele til at gå op i en højere enhed, er det bare med at slå til.

Kjole fra boden crop

Stribet kjole, op til størrelse 50, ca. 460 kr. + fragt, Boden

STYLING

Hæng ud i haven på en overskyet dag:

hæng ud 400
Totalt afslappet lige med en statement halskæde til at give lidt kant. Den hellange cardigan er også en favorit, fordi den lange cardigan får mig til at se højere og dermed slankere ud.

På arbejde hos kunder:

photo 1 crop
Et lille tørklæde i halsen, der matcher armbåndene, får kjolen til at se chik ud, uden at den bliver for pyntet og fin.

Ud at spise (dette havde jeg på, da min mor inviterede ud på sin fødselsdag):

photo ny crop

Den korte cardigan får kjolen til at se mere klassisk og eksklusiv ud. Et look som perlerne understreger. Dette er eksemplet på, hvordan du kan give din kjole forskelligt look alt efter hvilke smykker du tager på.

Læs her, hvorfor det er en god idé at have en kort og tætsiddende cardigan i din garderobe

HUSK: Du kan altid finde din størrelse i vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.