Køb en klassiker: Denimjakken

denimjakke

Der er de stykker tøj, der bare fungere år efter år uanset, hvad tidens modeluner byder på. Den klassiske denimjakke er et af dem.

Selvom den også fra tid til anden bliver nyfortolket, er det den helt klassiske udgave med krave, brystlommer og synlige syninger, du kan bruge igen og igen. Netop fordi den med sit enkle snit og simple look kan kombineres med tidens trends.

denimjakke plus size sort og hvid

Hvid, op til størrelse 58/60, ca. 272 kr. + fragt, Yours

Sort, op til størrelse 56, ca. 434 kr., ASOS Curve

denimjakke plus size blaa

Slidt, op til størrelse 60, 399 kr. + fragt, Ellos Plus Collection (til slag fra den 25. april)

Mørk, op til størrelse 52, 999 kr. + fragt, Studio hos Charlot and Me

Lys, op til størrelse 50/52, ca. 446 kr. + fragt, GAP

Mig og min denimjakke – billede fra Instagram hvor du kan følge mig på @curvesaheaddkER DU I TVIVL OM DE UDENLANDSKE STØRRELSER?
Så tjek guiden til ”oversættelse” af engelske og amerikanske størrelser

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.