#købthvisdenvariplus
– giv dit øv til kende!

koebthvisdenvariplus forside

Du kender det med garanti også:
At stå i en forretning og kigge på et stykke lækkert tøj, som du ikke kan købe med hjem, fordi det ikke går op i en størrelse, der kan rumme din plus-krop.

Sådan en oplevelse havde jeg endnu en gang, da jeg forleden var i H&M. Og endnu en gang gik tomhændet hjem, fordi den skønne kjole ikke var i størrelse plus.
Og det er meget venligt af COS at gøre opmærksom på, at man kan spørge efter de størrelser, man ikke kan finde. Men de mangler lige at oplyse, at det ikke kan betale sig at spørge, hvis man bruger størrelse større end L, som er mærkets største størrelse.

Nu har jeg besluttet mig for, at jeg ikke vil nøjes med at sige øv i stilhed. Derfor kan du på min Instagramprofil @curvesaheaddk i øjeblikket finde nedenstående billeder.

Vil du også sige et højt øv, næste gang du forelsker dig i et stykke smart tøj ikke kommer i størrelse plus, så sig øv på Instagram med hashtagget #købthvisdenvariplus og tag mærket med @[indsæt mærket mærkets Instagramprofil]

Lad os sammen råbe øv, så vi kan gøre opmærksom på, at tykke kvinder også gerne vil have trendy tøj, som vores medsøstre i de konventionelle størrelser.

LÆS OGSÅ
Når tynd designer til tyk og vi vælger at købe tøjet

The following two tabs change content below.

Camilla Momme

Tror på, at de små ting i livet gør den store forskel. Mad og musik og film. Holder forsat meget af at læse både aviser og modemagasiner på print. Ligesom jeg også godt kan lide at skrive breve i hånden, selvom ingen kan tyde min håndskrift.

Hvad synes du?

Comments are closed.