Kristines geometri-time

IMG_4279

Som I ved, har jeg i den grad kastet mig over tøj med print – jeg har åbnet mit hjerte for livlige mønstre, og I har været opmuntrende hele vejen. Det er fantastisk! Men farverne har måske manglet lidt. Det har jeg nu gjort noget ved – for jeg har investeret i denne (efter mine standarder, må I huske på) vilde kjole, der er prydet af sæsonens geometriske mønster og tilmed er i pink, lilla og hvid!

Jeg så kjolen i Marina Rinaldis sommerkatalog og forelskede mig på stedet i både mønster og nuancer – og heldigvis var det en af den slags oplevelser, hvor kjolen sidder lige så godt i virkeligheden, som man håbede på. Kjolen er født uden ærmer, men da jeg også bruger den på arbejde ude hos kunder, valgte jeg at få sat ærmerne på. Derudover blev den lagt op – en hel del, faktisk. Jeg er jo ikke så høj igen 🙂

Jeg elsker det grafiske snit, med folder, der på en eller anden måde minder mig om japansk origami – og så selvfølgelig at det virkelig er en kjole, der understreger mine former og giver en feminin timeglasfigur. Jo, den var rigtig dyr (I ved, lukke øjnene, holde vejret og køre dankortet igennem) – men den er noget helt særligt i min garderobe, og jeg kan mærke, at jeg ranker mig mere og føler mig luksuslækker, når jeg går ud ad døren med den på. Præcis det, som jeg synes, tøj skal gøre for os kvinder.

Ternet kjole, med eller uden ærmer, op til størrelse 56, 2.699 kr., Marina Rinaldi

Hvis du også har lyst til at kaste dig over geometriske print, så har jeg fundet nogle fine sager, der er lige til at lægge i din virtuelle indkøbskurv.

UNDERDELE

geounderdele

GØR BENENE LÆNGERE
Nederdel, op til størrelse 56, ca. 285 kr., Asos

PLADS TIL HOFTER OG BAGDEL
Bukser i stretchbomuld, op til størrelse 52, ca. 495 kr. + fragt, Talbots

FREMHÆV HOFTER OG TALJE
Nederdel, op til størrelse 60, ca. 325 kr. + fragt, Simply Be

 

OVERDELE

geooverdele

FOKUS PÅ TALJEN
Silkebluse med bælte, op til størrelse 56, 1.899 kr., Marina Rinaldi

FREMHÆV OVERKROPPEN
Taljeret, åben jakke, op til størrelse 56, ca. 365 kr. + fragt, Marks & Spencer

KAMUFLER OVERARMENE
Transparent top med åben ryg, op til størrelse 60, ca. 215 kr. + fragt, Torrid

 

KJOLER

geokjoler

 

KAMUFLER MAVEN
Kjole med lommer, op til størrelse 50, 599 kr., Violeta by Mango

SKAB EN TALJE
Strikkjole, op til størrelse 50, ca. 640 kr. + fragt, Boden

VIS KROPPEN FREM
Bodycon-kjole, op til størrelse56, ca. 210 kr., Asos

 

HUSK: Du kan altid finde din størrelse i vores størrelsesguide

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.