Leather up!

I efteråret var jeg begyndt at drømme om en lædernederdel – jo, jeg ved godt, at rockchick-looket har regeret længe, men jeg manglede lige det sidste mod til at springe ud i det rå materiale. Og da jeg har en meget klassisk stil, var det også vigtigt for mig at finde det rette snit. Desuden var det et krav, at det skulle være ægte læder – kunstlæder er ikke mig, og desuden er det et meget miljøbelastende materiale både at producere og slippe af med igen.

Som Camilla og jeg ofte taler om, er plus size-tøj alt for ofte lavet af tarvelige materialer. Akryl, polyester, fake læder. Altsammen materialer der får os til at svede (meget klædeligt), og som får tøj til at se billigt ud. Og jeg stødte også ofte på kunstlæder og PU i min jagt på en lædernederdel.

Men så spottede jeg denne hos Talbots – læderet er handskeblødt, det er mat (ikke noget skinnende læder på mine brede hofter, tak!) og den er i det klassiske pencilskirt-snit med en fin slids bagpå. Tilmed slutter den helt perfekte sted – lige under mine knæhaser, hvor mine ben er smallest. På den måde er det det sted, folks blikke ender – og ikke på mine lægge, som tydeligt bærer mine landmands-gener. På Black Friday fik jeg 50 procents rabat – og så slog jeg til.

Jeg bruger den både med en strikbluse til for et mere afslappet look, men også firserinspireret – som her. Blusen ned i nederdelen, så du viser taljen frem og ikke har noget, der buler – og hvis du stadig ikke føler dig helt tryg ved det, så spænd et bælte i taljen. En statementhalskæde giver balance foroven, mens de pink ruskindspumps runder firserlooket perfekt af.

Halskæden er fra COS, blusen fra Marks & Spencer og skoene fra Roberto Festa hos Notabene.

 

STJÆL STILEN:

ss

Nederdel, op til størrelse 56, ca. 265 kr., Asos
Halskæde, 290 kr., COS
Top, op til størrelse 52, 299 kr., Mango
Pumps, hælhøjde 7,5 cm, ca. 525 kr. + fragt, Office

Alle priser og varer var korrekte og tilgængelige, da denne artikel blev publiceret. Curves Ahead garanterer ikke for udsolgte varer eller prisændringer. Bemærk, at visse varer sendt fra lande uden for EU bliver pålagt told og moms. Disse er ikke indregnet i prisen angivet på Curvesahead.dk.

 

 

The following two tabs change content below.

Kristine Høeg

Ordnørd. Potter & pander. Jeg elsker magasiner, brisler og lange kys. Jeg græder, når jeg er i operaen, og griner, når jeg ser Danish Dynamite på Zulu. Indehaver af et stort hjerte, min egen virksomhed og masser af ideer - og så synes jeg, at livet går alt for stærkt!

Hvad synes du?

Comments are closed.